Άνοιξε λογαριασμό 10.000 ευρώ και σε δύο ώρες τα λεφτά είχαν εξαφανιστεί!

|||

|||

..
..
..

 

Σύμφωνα με την καταγγελία πολίτη της περιοχής των βορείων προαστίων, 10.000 ευρώ εξαφανίστηκαν από τον λογαριασμό της λίγη ώρα αφού τον είχε δημιουργήσει. 

Όπως αναφέρει, 1 Σεπτεμβρίου άνοιξε λογαριασμό σε συγκεκριμένη τράπεζα καταθέτοντας το ποσό των 10.000 ευρώ. Λίγη ώρα μετά προσπάθησε να συνδεθεί στο e-banking. Δεν μπορούσε όμως να συνδεθεί με τους κωδικούς της.Δεν μπήκα ποτέ στο e-banking, δεν χειρίστηκα ποτέ αυτόν τον λογαριασμό και δεν έκανα καμία συναλλαγή. Άλλωστε ήταν ένας λογαριασμός μόλις δύο ωρών” σχολιάζει.

Με μήνυμα της τράπεζας στις 11:15 π.μ. ενημερώθηκα ότι τα χρήματα (9.900 €) έφυγαν από τον λογαριασμό μου και μεταφέρθηκαν σε άλλη Τράπεζα!!!” καταγγέλλει.

Στη συνέχεια η ίδια έκανε αίτημα έρευνας της κίνησης του λογαριασμού και η ομάδα έρευνας της τράπεζας την ενημέρωσε ότι όντως δεν κίνησε ποτέ η ίδια τον λογαριασμό, ούτε μπήκε ποτέ στο e-banking. “Άρα η μεταφορά των χρημάτων μου έγινε μόλις άνοιξε ο λογαριασμός στην τράπεζα” προσθέτει. Για το συμβάν έχει κατατεθεί μήνυση εναντίον της τράπεζας.

Μάλιστα, το γεγονός αυτό έρχεται λίγους μήνες μετά το θάνατο του συζύγου της. Αυτή τη στιγμή έχει μείνει μόνη της με την κόρη της και αυτά τα χρήματα αποτελούσαν της “οικονομίες μιας ζωής”.

Δείτε ακόμα: Στ. Πέτσας: “Όποιος δεν προσαρμόζεται πεθαίνει” – “1500€ το μήνα για να επιβιώσεις” (video)

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *