Ανοίγει το Μητρώο Εθελοντών του Δήμου Αγίων Αναργύρων Καματερού

Ανοίγει το νέο Μητρώο Εθελοντών του Δήμου Αγίων Αναργύρων Καματερού, σύμφωνα με την ανακοίνωση του γραφείου τύπου του Δήμου που είναι η παρακάτω:

Το νέο μητρώο εθελοντών του Δήμου Αγίων Αναργύρων Καματερού ανοίγει τις πύλες του και υποδέχεται εθελοντές αλλά και ομάδες που επιθυμούν να προσφέρουν στο κοινωνικό σύνολο, παρέχοντας τις σημαντικές υπηρεσίες τους.

Οι τομείς εθελοντικής δράσης που έχουν προταθεί ήδη και θα αποτελέσουν το έναυσμα για την εκκίνηση της λειτουργίας αυτής, είναι ο Πολιτισμός, η Κοινωνική Μέριμνα, το Περιβάλλον, η Προστασία των ζώων, ο Αθλητισμός και η Πολιτική Προστασία.

Τόσο ατομικά όσο και ομαδικά μπορεί από σήμερα κιόλας κάποιος να εγγραφεί στην  ψηφιακή πλατφόρμα του Δήμου Αγίων Αναργύρων Καματερού επιλέγοντας το αντίστοιχο link :

https://agan.gov.gr/δημοτικες-υπηρεσιες/εθελοντισμός

Το Εθελοντικό πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί με σκοπό να λειτουργήσει ως κόμβος συνεργασίας και δράσης με όλους τους εθελοντές και τις οργανώσεις που δραστηριοποιούνται στην πόλη μας και επιθυμούν να συνεργαστούν με τον Δήμο.

Υπεύθυνος του Εθελοντικού Προγράμματος είναι ο Εντεταλμένος Σύμβουλος κος Σίσκας Ιωάννης.

Είναι χαρακτηριστικό πως οι δράσεις που επιλέγονται είναι σύμφωνες με τους 17 στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών, καθώς και με τις σημαντικότερες Παγκόσμιες Μέρες του Έτους.

Καλούμε όλους του πολίτες να γίνουν συμμέτοχοι στην πρωτοβουλία μας και να ενεργοποιηθούν σε δράσεις που αφορούν την κοινωνία, το κλίμα ή τη γειτονιά μας.