Κατάθεση μήνυσης από τον επικεφαλής της παράταξης “Όμορφες Πόλεις Μεγάρων – Ν.Περάμου” για την απαράδεκτη, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, κατάσταση που επικρατεί με την αναξέλεγκτη απόθεση απορριμμάτων και την καύση τους – Ανακοίνωση του γραφείου τύπου της Παράταξης

Από το γραφείο τύπου της Παράταξης “Όμορφες Πόλεις Μεγάρων – Ν.Περάμου” εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:

Μέγαρα 2022, μια πόλη ξεχασμένη στην εποχή το ’70 – ’80 που το περιβάλλον ήταν ένα θέμα μακρινό. Σήμερα στο δήμο μας σαν να μην έχουμε καταλάβει τίποτα, ακόμα και τώρα καίμε τα σκουπίδια όπου μας έρθει δίπλα από καλλιέργειες, στάνες, πτηνοτροφία, σπίτια, χώρους χριστιανικής λατρείας, κ.α. Στο ίδιο έργο όπως με τον λόφο Στίκα, νταμάρι Ρούσση, Ελαιουργική, Κινέτα, κ.α. απλά καθημερινά εξαφανίζουμε τόνους σκουπιδιών.

Απλά δεν πάει άλλο κύριοι της διοίκησης του δήμου. Έως εδώ η παρανομία σας, με την «άριστη» διαχείριση των σκουπιδιών που ευαγγελίζεστε. Γι’ αυτό το λόγο και κατέθεσα μήνυση στο αστυνομικό τμήμα Μεγάρων στις 9/12/2022 και αναμένω τις ενέργειες της δικαιοσύνης. Επιπλέον ενημέρωσα και την υπηρεσία περιβάλλοντος της περιφέρειας Αττικής όπως και την πυροσβεστική υπηρεσία.

Έχουμε πολύ δρόμο να διανύσουμε για να έρθουμε στην εποχή μας κ. Δήμαρχε στα οχτώ χρόνια που χάσαμε μαζί σας!

Άγγελος Μακρυγιάννης

Δημοτικός Σύμβουλος

Επικεφαλής Συνδυασμού Όμορφες Πόλεις