Ανδ.Βασιλόπουλος: Η εμμονή Μπουρνούς για τηλεφωνική λήψη αποφάσεων, έφερε το μπάχαλο στα επιδόματα πυρόπληκτων

|||

|||

         Από το γραφείο τύπου της Δύναμης Ανάπτυξης εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:

 

         Ναι κ. Μπουρνούς, καταψηφίσαμε την 18η αναμόρφωση προϋπολογισμού, ακριβώς γιατί μας ζητήσατε να την ψηφίσουμε από το τηλέφωνο, χωρίς να έχετε το θάρρος να κάνετε κανονική συνεδρίαση δημοτικού συμβουλίου. Επιχειρήσατε δηλαδή, για πολλοστή φορά, να αποφύγετε τις ερωτήσεις της παράταξής μας, τις διευκρινίσεις που θα ζητούσαμε, τον διάλογο για μία σωστότερη λήψη απόφασης.
 

         Στην ανακοίνωση που βγάλαμε λέγαμε σαφώς ότι «Είναι πολύ σοβαρό το θέμα της αναμόρφωσης του προϋπολογισμού για να πούμε ΝΑΙ από το τηλέφωνο». Διότι εμείς όταν αναγκαζόμαστε να καταψηφίσουμε υπάρχει πάντα λόγος και πάντα τον αναφέρουμε. Μπορείτε να ανατρέξετε εδώ για το περιεχόμενο της ανακοίνωσης της παράταξής μας.
 

        Τα αποτελέσματα εμφανή. Μπάχαλο στον τρόπο χορήγησης των εν λόγω επιχορηγήσεων στους πυρόπληκτους του Πικερμίου, αδιαφάνεια στον τρόπο εφαρμογής των εγκυκλίων, απαίτηση για προσκόμιση δικαιολογητικών που δεν απαιτούνται από το κράτος, και άλλα πολλά.
 

        Τέτοιο μπάχαλο δημιουργήσατε, σκοπίμως ή από ανικανότητα, που για να αντιστρέψετε το κλίμα της οργής αναγκαστήκατε να πέσετε τόσο χαμηλά ώστε να καλείτε προσωπικά τους πυρόπληκτους από το γραφείο σας και να τους λέτε ότι την επόμενη μέρα θα τους δώσετε το επίδομα (που δικαιούνται και που δίνει το κράτος).
 

        Καλά θα κάνετε, για τους μήνες που σας απομένουν στη διοίκηση, να πραγματοποιείτε κανονικά δημοτικά συμβούλια με διάλογο και να δώσετε εντολή στον Αντιδήμαρχο επικοινωνίας του Δήμου κ. Τσεμπέρη να ασχολείται με το ρόλο που του έχετε αναθέσει, δηλαδή την επικοινωνία του ανύπαρκτου έργου σας προς τους πολίτες.