Ανάβει το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο στην Αγία Βαρβάρα

Την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου στις 6.00′ μ.μ. στην Πλατεία Θεόδωρου Κολοκοτρώνη (Παναγία Ελεούσα) θα ανάψει το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο του Δήμου Αγίας Βαρβάρας. Η εκδήλωση θα συμπληρωθεί με τη μεγάλη συναυλία των Goin’ Through -Νίκου Βουρλιώτη (NiVo) και του Δημήτρη Κόκοτα.

Όπως μας πληροφορεί το γραφείο τύπου του Δήμου Αγίας Βαρβάρας, την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου στις 6.00′ μ.μ. στην Πλατεία Θεόδωρου Κολοκοτρώνη (Παναγία Ελεούσα) θα ανάψει το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο του Δήμου.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

Το βράδυ της Κυριακής  10 Δεκεμβρίου 2023 θα είναι ξεχωριστό για την Αγία Βαρβάρα καθώς  μετά το πανηγυρικό άναμμα του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου στην Πλατεία Θεόδωρου Κολοκοτρώνη (Παναγία Ελεούσα), που θα γίνει στις 6 μ.μ., θα ακολουθήσει   μια μεγάλη συναυλία των Goin’ Through -Νίκου Βουρλιώτη (NiVo) και του Δημήτρη Κόκοτα.

Φωτίζουμε λοιπόν όλοι μαζί το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο της πόλης μας την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου τραγουδώντας με τους συμπολίτες μας καλλιτέχνες σε μια εορταστική συνάντηση από εκείνες που μένουν αξέχαστες.