Αναβάλλεται για μια εβδομάδα η παρουσίαση του ιστορικού λευκώματος του ΚΚΕ για τη Ν. Ιωνία (1923-1944) - EKFRASI.net

Αναβάλλεται για μια εβδομάδα η παρουσίαση του ιστορικού λευκώματος του ΚΚΕ για τη Ν. Ιωνία (1923-1944)

Αναβάλλεται για μια εβδομάδα η παρουσίαση του ιστορικού λευκώματος του ΚΚΕ για τη Ν. Ιωνία (1923-1944) που ήταν προγραμματισμένη για σήμερα, Παρασκευή 7 Μαρτίου 2025, στις 8.00′ μ.μ. στον Δημοτικό Κινηματογράφο “Αστέρας”. Η αναβολή κατέστη αναγκαία λόγω της διοργάνωσης του σημερινού συλλαλητηρίου διαμαρτυρίας για το έγκλημα των Τεμπών από εργατικά σωματεία, φοιτητικούς συλλόγους και φορείς που είναι προγραμματισμένο για τις 7.00′ μ.μ. στο Σύνταγμα. Νέα ημερομηνία παρουσίασης του λευκώματος είναι η επόμενη Πέμπτη, 13 Μαρτίου 2025, στις 7.30′ μ.μ., στον “Αστέρα”.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της Τομεακής Οργάνωσης Βορειοδυτικού Τομέα του ΚΚΕ έχει ως εξής:

Η εκδήλωση της παρουσίασης του ιστορικού λευκώματος για τη Ν. Ιωνία (1923-1944), που ήταν προγραμματισμένη για την Παρασκευή 7 Μάρτη στις 20:00′ στον ΑΣΤΕΡΑ αλλάζει ημερομηνία!

Θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 13 Μάρτη στις 19:30′ στον ίδιο χώρο, τον Δημοτικό Κινηματογράφο “ΑΣΤΕΡΑ”.

Την Παρασκευή 7/3, στις 19:00′, δίνουμε συνέχεια στη σημερινή, πολύ μεγάλη συγκέντρωση των σωματείων στο Σύνταγμα που συμμετείχαν δεκάδες χιλιάδες λαού και νεολαίας.

Κλιμακώνουμε τον αγώνα!

Τα κέρδη τους ή οι ζωές μας!

Επικαιρότητα

Οι οργανώσεις Βόρειας Αθήνας του Κινήματος Δημοκρατίας έκοψαν, παρουσία του Στ. Κασσελάκη, την πίτα τους

Δέκα οργανώσεις Βόρειας Αθήνας του Κινήματος Δημοκρατίας έκοψαν, παρουσία του Στ. Κασσελάκη, την πίτα τους. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Ν. Ιωνίας

Το παιδικό βιβλίο “Ούσκο” παρουσιάστηκε στην Παιδική Δημοτική Βιβλιοθήκη Περιστερίου

Το παιδικό βιβλίο “Ούσκο”, της εκπαιδευτικού και συγγραφέως Μαίρης Τσόγκα, παρουσιάστηκε στην Παιδική Δημοτική Βιβλιοθήκη Περιστερίου, στο πλαίσιο του προγράμματος της Λέσχης Παραμυθιού “Κόκκινη Κλωστή

Παριστάνουν τους Δημοτικούς Υπαλλήλους κι εξαπατούν πολίτες – Ανακοίνωση του Δήμου Κερατσινίου – Δραπετσώνας

Με ανακοίνωση του, το γραφείο τύπου του Δήμου Κερατσινίου – Δραπετσώνας εφιστά την προσοχή των πολιτών απέναντι σε φαινόμενα εξαπάτησης, καθώς επιτήδειοι παριστάνουν τους Δημοτικούς