Displaying items by tag: μπουρνους

        Από το γραφείο τύπου της Δύναμης Ανάπτυξης εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση - απάντηση του επικεφαλής της παράταξης, Ανδρέα Βασιλόπουλου, σχετικά με τον απολογισμός πεπραγμένων που πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Ραφήνας - Πικερμίου, Ευ. Μπουρνούς:

 

        Απολογισμό δεν κάνατε κ. Μπουρνούς διότι δεν τηρήσατε καμιά από τις προϋποθέσεις του Νόμου 3463/2006 (αρ. 217, με τις τροποποιήσεις του) που αναφέρουν ότι θα έπρεπε ο απολογισμός να γίνει σε ειδική συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου και σε χώρο που θα επιλέξει ως καταλληλότερο το δημοτικό συμβούλιο.

       Δεν αναφερθήκατε σε έργα που υλοποιήσατε, αλλά για έργα που θα κάνετε το 2023-28. Καπηλευτήκατε ξεδιάντροπα μπροστά στους άφωνους προσκεκλημένους σας, τα έργα της περιφέρειας και του κράτους. Φτάσατε μέχρι του σημείου να λέτε ότι μετά το 2018 έχουμε το πλέον σύγχρονο «Κέντρο Επιχειρήσεων Πολιτικής Προστασίας» ξεχνώντας να αναφερθείτε στην ανικανότητά σας, η οποία προκάλεσε σχεδόν ολοκληρωτική καταστροφή στο ορεινό Πικέρμι.

      Κάθε φράση της απολογίας σας, είχε είτε ένα «θα γίνει», είτε μια ανακρίβεια, είτε ένα ψέμα. Στο δημοτικό συμβούλιο εξακολουθείτε να οφείλεται ένα απολογισμό, όπως ορίζει ο νόμος και ελπίζω να μην αποδειχθεί ότι η προσωπική σας φιέστα έγινε με χρήματα του δημοσίου και οι τηλεφωνικές κλήσεις-προσκλήσεις, σχετίζονται με παραβίαση των προσωπικών δεδομένων των πολιτών.

      Μετά από 7 χρόνια διοίκησης το μόνο που έχετε στο ενεργητικό σας είναι 104 νεκροί, λόγος για τον οποίο είστε υπόδικος και δεν θα έπρεπε να παραβρεθεί κανένας από τους παραπλανημένους προσκεκλημένους σας, αν τιμούσαν τη μνήμη τους.

       Από το γραφείο τύπου της Δύναμης Ανάπτυξης εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση - δήλωση του επικεφαλής της παράταξης, Ανδρέα Βασιλόπουλου:

 

       Κύριε Μπουρνούς με αφορμή την εθελοντική δράση καθαρισμού που «διαφημίζει» Αντιδήμαρχός σας στη Διώνη, θα θέλαμε να σας υποδείξουμε ότι ο εθελοντισμός είναι μια συμβολική δράση και όχι πρόσκληση των πολιτών να σκουπίσουν το χώρο πέριξ των κάδων. Αυτό αποτελεί δική σας υποχρέωση που δυστυχώς εκτελείται πλημμελώς.

       Ο εθελοντισμός χάνει την αξία του όταν χρησιμοποιείται αποκλειστικά και μόνο για να καλύψει την ανεπάρκειά της διοίκησής σας. Σας καλούμε να δείτε πως υλοποιούν εθελοντικές δράσεις οι άλλοι δήμοι, οι οποίοι πραγματικά παρακινούν τους πολίτες με αξιοπρέπεια και νόημα.

         Από το γραφείο τύπου της Δύναμης Ανάπτυξης εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:

 

        Ο επικεφαλής της "Δύναμης Ανάπτυξης", Ανδρέας Βασιλόπουλος, προέβη στην παρακάτω δήλωση, με αφορμή την έναρξη της δίκης για την τραγωδία στο Μάτι:

 

        Με τρομερή καθυστέρηση και με μεγάλη προχειρότητα όπως αποδείχθηκε, ξεκίνησε σήμερα η δίκη για τη μεγαλύτερη τραγωδία που συνέβη στη χώρα τα τελευταία χρόνια. Συμπαρίσταμαι στους συγγενείς των 104 αδικοχαμένων συνανθρώπων μας, αναμένοντας την απόδοση δικαιοσύνης.
 

       Δυστυχώς όμως, όλα όσα συνέβησαν κατά τη διάρκεια της κακοκαιρίας του τελευταίου χειμώνα αλλά και στη πυρκαγιά του Ιουλίου στο Ντράφι, επιβεβαιώνουν από τότε δεν έχει αλλάξει τίποτα στο Δήμο μας, ακόμη και ο Δήμαρχος, ο οποίος αν και είναι ο βασικός κατηγορούμενος για τη φονική πυρκαγιά στο Μάτι απέδειξε ότι εξακολουθεί με προχειρότητα να αντιμετωπίζει τα θέματα πρόληψης και πολιτικής προστασίας.
 

       Αγωνιώ μαζί με τους χιλιάδες συμπολίτες μας για το ενδεχόμενο μίας νέας τραγωδίας βάζοντας ψηλά στην ατζέντα τον δημοτικό τεχνοκρατικό σχεδιασμό επαρκών μέσων και πόρων πυρασφάλειας.

Θέλετε να λαμβάνετε τις σημαντικότερες ενημερώσεις;

Please enable the javascript to submit this form

Συνεντεύξεις

Ν. Μπαρμπουνης: Φτωχά τα συμπεράσματα του συνεδρίου - Περιμέναμε περισσότερες παροχές
Ν. Μπαρμπουνης: Φτωχά τα συμπεράσματα του συνεδρίου - Περιμέναμε περισσότερες παροχές
Δείτε όλες τις συνεντεύξεις

Εκδηλώσεις

Άνοιξαν οι πύλες του ΙΡΙΔΑ VISIONS - Μέρες πολιτισμού Πανεπιστημιακής Λέσχης Ε.Κ.Π.Α
Άνοιξαν οι πύλες του ΙΡΙΔΑ VISIONS - Μέρες πολιτισμού Πανεπιστημιακής Λέσχης Ε.Κ.Π.Α
Δείτε όλες τις εκδηλώσεις

Παρασκήνιο

"Είμαι και εγώ εδώ, δεν είσαι μόνος σου"
"Είμαι και εγώ εδώ, δεν είσαι μόνος σου"
Δείτε το παρασκήνιο