Displaying items by tag: βασιλοπουλος

       Από το γραφείο τύπου της Δύναμης Ανάπτυξης εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση - δήλωση του επικεφαλής της παράταξης, Ανδρέα Βασιλόπουλου:

 

       Κύριε Μπουρνούς με αφορμή την εθελοντική δράση καθαρισμού που «διαφημίζει» Αντιδήμαρχός σας στη Διώνη, θα θέλαμε να σας υποδείξουμε ότι ο εθελοντισμός είναι μια συμβολική δράση και όχι πρόσκληση των πολιτών να σκουπίσουν το χώρο πέριξ των κάδων. Αυτό αποτελεί δική σας υποχρέωση που δυστυχώς εκτελείται πλημμελώς.

       Ο εθελοντισμός χάνει την αξία του όταν χρησιμοποιείται αποκλειστικά και μόνο για να καλύψει την ανεπάρκειά της διοίκησής σας. Σας καλούμε να δείτε πως υλοποιούν εθελοντικές δράσεις οι άλλοι δήμοι, οι οποίοι πραγματικά παρακινούν τους πολίτες με αξιοπρέπεια και νόημα.

         Από το γραφείο τύπου της Δύναμης Ανάπτυξης εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:

 

        Ο επικεφαλής της "Δύναμης Ανάπτυξης", Ανδρέας Βασιλόπουλος, προέβη στην παρακάτω δήλωση, με αφορμή την έναρξη της δίκης για την τραγωδία στο Μάτι:

 

        Με τρομερή καθυστέρηση και με μεγάλη προχειρότητα όπως αποδείχθηκε, ξεκίνησε σήμερα η δίκη για τη μεγαλύτερη τραγωδία που συνέβη στη χώρα τα τελευταία χρόνια. Συμπαρίσταμαι στους συγγενείς των 104 αδικοχαμένων συνανθρώπων μας, αναμένοντας την απόδοση δικαιοσύνης.
 

       Δυστυχώς όμως, όλα όσα συνέβησαν κατά τη διάρκεια της κακοκαιρίας του τελευταίου χειμώνα αλλά και στη πυρκαγιά του Ιουλίου στο Ντράφι, επιβεβαιώνουν από τότε δεν έχει αλλάξει τίποτα στο Δήμο μας, ακόμη και ο Δήμαρχος, ο οποίος αν και είναι ο βασικός κατηγορούμενος για τη φονική πυρκαγιά στο Μάτι απέδειξε ότι εξακολουθεί με προχειρότητα να αντιμετωπίζει τα θέματα πρόληψης και πολιτικής προστασίας.
 

       Αγωνιώ μαζί με τους χιλιάδες συμπολίτες μας για το ενδεχόμενο μίας νέας τραγωδίας βάζοντας ψηλά στην ατζέντα τον δημοτικό τεχνοκρατικό σχεδιασμό επαρκών μέσων και πόρων πυρασφάλειας.

         Από το γραφείο τύπου της Δύναμης Ανάπτυξης εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:

 

         Ναι κ. Μπουρνούς, καταψηφίσαμε την 18η αναμόρφωση προϋπολογισμού, ακριβώς γιατί μας ζητήσατε να την ψηφίσουμε από το τηλέφωνο, χωρίς να έχετε το θάρρος να κάνετε κανονική συνεδρίαση δημοτικού συμβουλίου. Επιχειρήσατε δηλαδή, για πολλοστή φορά, να αποφύγετε τις ερωτήσεις της παράταξής μας, τις διευκρινίσεις που θα ζητούσαμε, τον διάλογο για μία σωστότερη λήψη απόφασης.
 

         Στην ανακοίνωση που βγάλαμε λέγαμε σαφώς ότι «Είναι πολύ σοβαρό το θέμα της αναμόρφωσης του προϋπολογισμού για να πούμε ΝΑΙ από το τηλέφωνο». Διότι εμείς όταν αναγκαζόμαστε να καταψηφίσουμε υπάρχει πάντα λόγος και πάντα τον αναφέρουμε. Μπορείτε να ανατρέξετε εδώ για το περιεχόμενο της ανακοίνωσης της παράταξής μας.
 

        Τα αποτελέσματα εμφανή. Μπάχαλο στον τρόπο χορήγησης των εν λόγω επιχορηγήσεων στους πυρόπληκτους του Πικερμίου, αδιαφάνεια στον τρόπο εφαρμογής των εγκυκλίων, απαίτηση για προσκόμιση δικαιολογητικών που δεν απαιτούνται από το κράτος, και άλλα πολλά.
 

        Τέτοιο μπάχαλο δημιουργήσατε, σκοπίμως ή από ανικανότητα, που για να αντιστρέψετε το κλίμα της οργής αναγκαστήκατε να πέσετε τόσο χαμηλά ώστε να καλείτε προσωπικά τους πυρόπληκτους από το γραφείο σας και να τους λέτε ότι την επόμενη μέρα θα τους δώσετε το επίδομα (που δικαιούνται και που δίνει το κράτος).
 

        Καλά θα κάνετε, για τους μήνες που σας απομένουν στη διοίκηση, να πραγματοποιείτε κανονικά δημοτικά συμβούλια με διάλογο και να δώσετε εντολή στον Αντιδήμαρχο επικοινωνίας του Δήμου κ. Τσεμπέρη να ασχολείται με το ρόλο που του έχετε αναθέσει, δηλαδή την επικοινωνία του ανύπαρκτου έργου σας προς τους πολίτες.

Θέλετε να λαμβάνετε τις σημαντικότερες ενημερώσεις;

Please enable the javascript to submit this form

Συνεντεύξεις

Ν. Μπαρμπουνης: Φτωχά τα συμπεράσματα του συνεδρίου - Περιμέναμε περισσότερες παροχές
Ν. Μπαρμπουνης: Φτωχά τα συμπεράσματα του συνεδρίου - Περιμέναμε περισσότερες παροχές
Δείτε όλες τις συνεντεύξεις

Εκδηλώσεις

Άνοιξαν οι πύλες του ΙΡΙΔΑ VISIONS - Μέρες πολιτισμού Πανεπιστημιακής Λέσχης Ε.Κ.Π.Α
Άνοιξαν οι πύλες του ΙΡΙΔΑ VISIONS - Μέρες πολιτισμού Πανεπιστημιακής Λέσχης Ε.Κ.Π.Α
Δείτε όλες τις εκδηλώσεις

Παρασκήνιο

"Είμαι και εγώ εδώ, δεν είσαι μόνος σου"
"Είμαι και εγώ εδώ, δεν είσαι μόνος σου"
Δείτε το παρασκήνιο