Displaying items by tag: ανεπαρκεια δημοτικης αρχης

       Από το γραφείο τύπου της Δύναμης Ανάπτυξης εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση - δήλωση του επικεφαλής της παράταξης, Ανδρέα Βασιλόπουλου:

 

       Κύριε Μπουρνούς με αφορμή την εθελοντική δράση καθαρισμού που «διαφημίζει» Αντιδήμαρχός σας στη Διώνη, θα θέλαμε να σας υποδείξουμε ότι ο εθελοντισμός είναι μια συμβολική δράση και όχι πρόσκληση των πολιτών να σκουπίσουν το χώρο πέριξ των κάδων. Αυτό αποτελεί δική σας υποχρέωση που δυστυχώς εκτελείται πλημμελώς.

       Ο εθελοντισμός χάνει την αξία του όταν χρησιμοποιείται αποκλειστικά και μόνο για να καλύψει την ανεπάρκειά της διοίκησής σας. Σας καλούμε να δείτε πως υλοποιούν εθελοντικές δράσεις οι άλλοι δήμοι, οι οποίοι πραγματικά παρακινούν τους πολίτες με αξιοπρέπεια και νόημα.

      Από την Δημοτική Ομάδα της Λαϊκής Συσπείρωσης Ν.Ιωνίας εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:

 

     Η εγκληματική αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης εγκλώβισε στο χιόνι χιλιάδες συνανθρώπους μας για πάνω από 20 ώρες σε κεντρικούς οδικούς άξονες της Αττικής!!!

Ταυτόχρονα ο χιονιάς αποκάλυψε για άλλη μία φορά τις τεράστιες ελλείψεις σε εξοπλισμό και προσωπικό που υπάρχουν στον δήμο μας, όπως και στους περισσότερους δήμους της χώρας, αποτέλεσμα της ταύτισης της δημοτικής αρχής με αυτή την πολιτική που καθημερινά αποδεικνύεται άκρως επικίνδυνη για την υγεία και τη ζωή του εργαζόμενου λαού.

 

    Εχτές από νωρίς το απόγευμα κλιμάκια της Λαϊκής Συσπείρωσης περιόδευσαν σε γειτονιές της Ν. Ιωνίας μέχρι αργά το βράδυ και οι δημοτικοί μας σύμβουλοι είχαν συνεχή τηλεφωνική επικοινωνία με τη δημοτική αρχή ενημερώνοντας για τα προβλήματα που αντιμετώπιζαν οι συνδημότες μας από την κακοκαιρία.

Η  αντίστοιχη ενημέρωση που είχαμε από τη δημοτική αρχή ήταν ότι είχαν οριστεί συνεργεία και όλες οι υπηρεσίες ήταν σε ετοιμότητα.

 

    Το αποτέλεσμα αυτής της ετοιμότητας φάνηκε και κατά τη διάρκεια της νύκτας και σήμερα το πρωί:

 

    Δέντρα σπασμένα και πεσμένα, σε καλώδια του ηλεκτρικού ρεύματος και  δρόμους, πολύωρες διακοπές  ρεύματος σε αρκετές συνοικίες από τις πρώτες χτεσινές βραδινές ώρες ως σήμερα το μεσημέρι, η Κοινωνική Υπηρεσία χωρίς θέρμανση (εδώ και βδομάδες άλλωστε ), χώροι για τους αστέγους κατά τις νυχτερινές ώρες κλειστοί, κεντρικές οδοί απροσπέλαστες και επικίνδυνες, κάτοικοι και επαγγελματίες να φροντίζουν μόνοι τους τον εκχιονισμό των πεζοδρομίων μπροστά από καταστήματα τροφίμων και φούρνους, τα εκχιονιστικά, το αλάτι και τα συνεργεία για τα οποία η δημοτική αρχή μας διαβεβαίωνε χτες,τηλεφωνικά ότι  θα λειτουργήσουν άμεσα, απλώς άφαντα, ενώ οι υπάλληλοι που ήταν σε επιφυλακή ως χτες αργά τη νύχτα χωρίς φαγητό.

Σε πρωινή τηλεφωνική επικοινωνία του επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Κώστα Κατιμερτζόγλου, με τη δήμαρχο, η τελευταία αιτιολόγησε την αργοπορία του εκχιονισμού,  της ρίψης άλατος και της αποκατάστασης των ζημιών στην έλλειψη προσωπικού, τη δυσκολία μετακίνησης του υπάρχοντος από τον τόπο κατοικίας του και την προτεραιότητα που δίνει η δημοτική αρχή να ανοίξουν κεντρικοί λεωφόροι του δήμου και ζήτησε κατανόηση και υπομονή.

 

     Ως Λαϊκή Συσπείρωση καλούμε τον λαό της Νέας Ιωνίας να γυρίσει την πλάτη στις ανέξοδες δικαιολογίες κυβέρνησης και δήμου για πρωτόγνωρα καιρικά φαινόμενα (για τα οποία οι ίδιοι μας ενημέρωναν εδώ και μέρες και μας διαβεβαίωναν ότι ήταν πανέτοιμοι) και να  μετατρέψει την οργή και την αγανάκτηση σε οργανωμένο αγώνα απέναντι σ΄ αυτή την πολιτική που παίζει κορώνα – γράμματα τη ζωή του.

 

    Η ΛΑΪΚΉ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ θα βρεθεί κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες και δίπλα τους. Καλούμε τους συνδημότες μας να επικοινωνούν με τους δημοτικούς μας συμβούλους ανά πάσα στιγμή.

 

                                                                                                   ΜΟΝΟ Ο ΛΑΟΣ ΜΠΟΡΕΙ  ΝΑ ΣΩΣΕΙ  ΤΟΝ ΛΑΟ

Published in Νέας Ιωνίας

Θέλετε να λαμβάνετε τις σημαντικότερες ενημερώσεις;

Please enable the javascript to submit this form

Συνεντεύξεις

Ν. Μπαρμπουνης: Φτωχά τα συμπεράσματα του συνεδρίου - Περιμέναμε περισσότερες παροχές
Ν. Μπαρμπουνης: Φτωχά τα συμπεράσματα του συνεδρίου - Περιμέναμε περισσότερες παροχές
Δείτε όλες τις συνεντεύξεις

Εκδηλώσεις

Άνοιξαν οι πύλες του ΙΡΙΔΑ VISIONS - Μέρες πολιτισμού Πανεπιστημιακής Λέσχης Ε.Κ.Π.Α
Άνοιξαν οι πύλες του ΙΡΙΔΑ VISIONS - Μέρες πολιτισμού Πανεπιστημιακής Λέσχης Ε.Κ.Π.Α
Δείτε όλες τις εκδηλώσεις

Παρασκήνιο

"Είμαι και εγώ εδώ, δεν είσαι μόνος σου"
"Είμαι και εγώ εδώ, δεν είσαι μόνος σου"
Δείτε το παρασκήνιο