Displaying items by tag: νοσοκομειο πεντελης

      Από το γραφείο τύπου της Παράταξης "Μαρούσι Αδέσμευτη Φωνή" εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:

 

      Η παράταξη "Μαρούσι Αδέσμευτη Φωνή" είναι αντίθετη με την τελευταία απόφαση της κυβέρνησης να κλείσει τις εφημερίες του νοσοκομείου Παίδων Πεντέλης στο πλαίσιο μίας επικοινωνιακής εντυπωσιοθηρίας με σκοπό την ειδησεογραφική κατανάλωση ότι δήθεν λαμβάνει ουσιαστικά μέτρα για την αντιμετώπιση της πανδημίας και την προώθηση του εμβολιασμού.

 

     Όσες και όσοι έχουμε μεγαλώσει ή μεγαλώνουμε παιδιά, ενώ μένουμε στα βόρεια προάστια, γνωρίζουμε πόσο κρίσιμες είναι οι υπηρεσίες του νοσοκομείου για τον πληθυσμό της περιοχής μας διαχρονικά.

 

     Θυμίζουμε ότι με κέντρο το Μαρούσι λειτουργεί στα βόρεια προάστια εδώ και μήνες ένα πολύ μεγάλο εμβολιαστικό κέντρο που και χώρους ελεύθερους διαθέτει, και έχει συνθήκες ασφάλειας αναμονής. Η λειτουργία του δεν αφαίρεσε και δεν αφαιρεί κρίσιμες μονάδες για άλλες ασθένειες και την παροχή υπηρεσιών σε ειδικές ηλικίες, όπως είναι τα παιδιά. Ασφαλώς, κατανοούμε ότι διαθέτει ένα επικοινωνιακό ελάττωμα: δεν μπορεί να "εγκαινιαστεί" μπροστά σε κάμερες για δεύτερη φορά!

 

     Η παράταξή μας, αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τους/τις γιατρούς/-ίνες και νοσηλευτές/-τριες του Παίδων Πεντέλης για την διαχρονική προσφορά τους στην περιοχή μας, ενώ δηλώνει την πλήρη στήριξή της στην απεργιακή κινητοποίησή τους.

Καλούμε την Κυβέρνηση άμεσα να ανακαλέσει την σχετική απόφασή της, καθώς και τον Υπουργό Υγείας να δώσει εντολή παραίτησης από τα απαράδεκτα ασφαλιστικά μέτρα που κατέθεσε με σκοπό να ακυρώσει δικαστικά (σ.σ.: με αντιαπεργιακή νομοθεσία που έχει ψηφίσει η ίδια Κυβέρνηση) την δίκαιη απεργία του προσωπικού του νοσοκομείου.

 

Για την παράταξη «ΜΑΡΟΥΣΙ ΑΔΕΣΜΕΥΤΗ ΦΩΝΗ»

Μαίρη Διακολιού

Επικεφαλής, δημοτική σύμβουλος

Δημοτικού Συμβουλίου Αμαρουσίου.

 

Υ.Γ.: Μας προκαλεί εντύπωση το γεγονός ότι εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης της ευρύτερης περιοχής, δεν έχουν πάρει δημόσια θέση για το θέμα, ειδικά αυτοί/-ες που είχαν ή έχουν θέσεις στο κυβερνητικό κόμμα, αλλά και θέσεις στο ιατρικό-νοσηλευτικό προσωπικό ή τις κρατικές υπηρεσίες υγείας.   

Published in Αμαρουσίου

     Στο "Συμβαίνει Τώρα" με το Βασίλη Καραβάκο μίλησε ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο Δήμο Παλλήνης Παναγιώτης Μερτύρης για το θέμα του νοσοκομείου Παίδων της Πεντέλης.

 

- Ο κ. Ζούτσος έχει πάρει 1.250.000 από το κράτος και δεν έχει δαπανήσει ούτε τα μισά για τον κορονοϊό

- Ως αυτοδιοικητικοί είμαστε ενάντια σε αποφάσεις που δεν είναι σωστές για το Δήμο μας

- Η κοροϊδία του κόσμου πρέπει κάπου να έχει και όρια. Κάνουν πολιτική σπέκουλα πάνω στην υγεία

- Στην υπόθεση του κορονοϊού η διοίκηση του κ. Ζούτσου είναι το απόλυτο μήδεν. Έχει πάρει 1.250.000 από το κράτος και δεν έχει δαπανήσει ούτε τα μισά

Published in Παλλήνης

Θέλετε να λαμβάνετε τις σημαντικότερες ενημερώσεις;

Please enable the javascript to submit this form

Συνεντεύξεις

Προβλήματα δημιουργεί η μεταφορά του καταφυγίου αδέδποτων ζώων από το άλσος (βίντεο)
Προβλήματα δημιουργεί η μεταφορά του καταφυγίου αδέδποτων ζώων από το άλσος (βίντεο)
Δείτε όλες τις συνεντεύξεις

Δελτία ειδήσεων

Δελτίο Ειδήσεων 17.09.2021
Δελτίο Ειδήσεων 17.09.2021
Δείτε όλα τα δελτία ειδήσεων

Εκδηλώσεις

Διαδικτυακή εκδήλωση με θέμα: Προκλήσεις και προοπτικές της δημόσιας διοίκησης μετά την εποχή του COVID-19
Διαδικτυακή εκδήλωση με θέμα: Προκλήσεις και προοπτικές της δημόσιας διοίκησης μετά την εποχή του COVID-19
Δείτε όλες τις εκδηλώσεις

Παρασκήνιο

Ο ψαράς προειδοποιούσε για το μόλο,ο πρωθυπουργός γελούσε και τον καλούσε να στοιχηματίσει...ο μόλος διαλύθηκε! (βίντεο)
Ο ψαράς προειδοποιούσε για το μόλο,ο πρωθυπουργός γελούσε και τον καλούσε να στοιχηματίσει...ο μόλος διαλύθηκε! (βίντεο)
Δείτε το παρασκήνιο