Σκληρή ανάρτηση του Π. Μερτύρη για την ονομαστική αναφορά Ζούτσου σε δημοτικούς συμβούλους της αντιπολίτευσης

Σάββατο, 26 Φεβρουαρίου 2022 20:04 | Παλλήνης
Σκληρή ανάρτηση του Π. Μερτύρη για την ονομαστική αναφορά Ζούτσου σε δημοτικούς συμβούλους της αντιπολίτευσης
|||

..

..

..

Οι ονομαστικές αναφορές στην ανακοίνωση του Δήμου Παλλήνης για την ακύρωση της σύμβασης του 1.050.000 για τη security ξεσήκωσαν αντιδράσεις στην αντιπολίτευση.

Ειδικά το σημείο όπου η δημοτική αρχή στοχοποιούσε τους συμβούλους της αντιπολίτευσης ως υπεύθυνους ενδεχόμενων ζητημάτων ασφάλειας (που και καλά θα παρείχε η ιδιωτική εταιρία) θεωρήθηκε ως το πιο απαράδεκτο. 

 

Με ανάρτησή του ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Παναγιώτης Μερτύρης επιτίθεται στη δημοτική αρχή Ζούτσου, ζητώντας να απαιτήσει την ενίσχυση του τοπικού τμήματος, ενώ προειδοποιεί για ενδεχόμενη προβοκατόρικη ενέργεια για να "ισχυροποιηθεί η άποψη της αναγκαιότητας της ιδιωτικής εταιρίας".

 

Δείτε ακόμα:     Κρίθηκε παράνομη η σύμβαση με την εταιρία security στο Δήμο Παλλήνη

 

Η ανάρτηση Μερτύρη:  

 

Έχει ξεφύγει; Καθεστωτικός; Υπερεγωισμός;
 
Δεν μπορεί να αντέξει μια αρνητική απόφαση γι’ αυτόν;
 
Μας έδωσε βορά; Κι αν αυτό δεν είναι για γέλια, τότε τι;
 
Μήπως κρυβόμασταν;
 
Ναι, είμαστε ικανοποιημένοι με την εξέλιξη, όσοι καταγγείλαμε αυτή τη παράνομη και ασύμφορη για τον Δήμο μας σύμβαση της δήθεν «φύλαξης», με την απόφαση της ΕΑΑΔΗΣΥ.(Το πόρισμα της Ενιαίας Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Συμβάσεων μιλάει για ΟΥΣΙΩΔΕΙΣ ΝΟΜΙΚΕΣ ΠΛΗΜΜΕΛΕΙΕΣ).
 
Συμπολίτες, 15 δημοτικοί Σύμβουλοι και μάλιστα διάφορων πολιτικών πεποιθήσεων, καταγγείλαμε αυτή την δαπανηρή και χωρίς αποτελεσματικότητα σύμβαση, γιατί πιστεύουμε και αγωνιζόμαστε για τον δημόσιο χαρακτήρα των υπηρεσιών που πρέπει να μοχθούν για την φύλαξη της δημόσιας και ιδιωτικής περιουσίας, μα προπάντων την ασφάλεια την δική μας.
 
Στη προσπάθεια τους να «διασκεδάσουν» με τυχάρπαστους, την καταλυτική αρνητική απόφαση της Ανεξάρτητης Αρχής, μας εφιστούν και την προσοχή μας, για το «μεσοδιάστημα και καλά που θα είμαστε αφύλακτοι». ΛΕΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΦΥΛΑΓΑΝ.
 
Μας τρομοκρατούν με αυτό; Για να καταλάβουν όλοι με ποιόν και ποιους έχουν να κάνουν.
 
Ουαί και αλλοίμονο σε όποιον εγκέφαλο- ανεγκέφαλο σκεφτεί καμιά προβοκατόρικη ενέργεια προκειμένου να δυναμώσει την άποψη της αναγκαιότητας της εταιρείας!
 
Αγαπητοί συμπολίτες υποστηρίζουμε και αγωνιζόμαστε για τον δημόσιο χαρακτήρα των υπηρεσιών Ασφαλείας μας. Θέλουμε την ενδυνάμωση της Ελληνικής Αστυνομίας τοπικά και στο σύνολό της, με εκπαιδευμένο Ανθρώπινο Δυναμικό και σύγχρονα μέσα.
 
Η παρείσφρηση του ιδιώτη στο τομέα αυτόν είναι απλά μια ματιά. Τίποτε άλλο και δεν νομίζουμε πως αυτή η ματιά πρέπει να μας στοιχίζει ένα εκατομμύριο και περισσότερα.
 
Καλώ τον Δήμαρχο να διατυπώσει δημόσια πως η Ελληνική Αστυνομία αδυνατεί ή είναι ανεπαρκής να μας φυλάει.
 
Τον καλώ επίσης να μας πει αν έχει πολεμήσει για την ενδυνάμωσή της στον τόπο μας.
 
Το τρίτο, αν πιστεύει στον δημόσιο χαρακτήρα της Ασφάλειας του λαού.
 
Συμπολίτες, όσο οι σκοπιμότητες και η απερίσκεπτη διανομή του δημόσιου χρήματος συνεχίζεται, θα συνεχίσουμε να ζούμε σε ανασφαλείς συνθήκες και φόβους από την εγκληματικότητα.
 
Πέρα από την γνώση, χρειάζεται και εντιμότητα στις προθέσεις, για να βελτιώνουμε τα του Δήμου μας.
 
Δεν αναφέρομαι καθόλου στους συμβούλους του κ. Ζούτσου, γιατί δεν μπορείς να ζητάς λογικά επιχειρήματα, έστω και αντεπιχειρήματα από ομάδα, που λειτουργεί με χαρακτηριστικά αγέλης.
 
Κύριοι που συντάξατε το «δελτίο Τύπου» του κ. Ζούτσου, σας ευχαριστούμε για την ονομαστική μας διαφήμιση και την έγγραφη απόδειξη πως δεκαπέντε Σύμβουλοι νοιάζονται για τον τόπο τους.
 
Ως προς αυτό τα βγάλατε τα λεφτούδια σας.
Παν. Μερτύρης.
Published in Παλλήνης

Θέλετε να λαμβάνετε τις σημαντικότερες ενημερώσεις;

Please enable the javascript to submit this form

Συνεντεύξεις

Γ. Ανεμογιάννης: Η διοίκηση Βούρου φωτογραφίζεται στα δικά μας έργα
Γ. Ανεμογιάννης: Η διοίκηση Βούρου φωτογραφίζεται στα δικά μας έργα
Δείτε όλες τις συνεντεύξεις

Δελτία ειδήσεων

Δελτίο Ειδήσεων 17.09.2021
Δελτίο Ειδήσεων 17.09.2021
Δείτε όλα τα δελτία ειδήσεων

Εκδηλώσεις

Πανιώνιος Στέγη Βύρωνα: Εκδήλωση για τις γυναικοκτονίες
Πανιώνιος Στέγη Βύρωνα: Εκδήλωση για τις γυναικοκτονίες
Δείτε όλες τις εκδηλώσεις

Παρασκήνιο

Ο ψαράς προειδοποιούσε για το μόλο,ο πρωθυπουργός γελούσε και τον καλούσε να στοιχηματίσει...ο μόλος διαλύθηκε! (βίντεο)
Ο ψαράς προειδοποιούσε για το μόλο,ο πρωθυπουργός γελούσε και τον καλούσε να στοιχηματίσει...ο μόλος διαλύθηκε! (βίντεο)
Δείτε το παρασκήνιο