Άναψε φωτιά η αμφιλεγόμενη δημοσκόπηση

Λαύρος κατά Μυλωνάκη και διαδικτυακής δημοσκόπησης ο Γιώργος Οικονόμου.

Η δημοσιοποίηση αποτελεσμάτων διαδικτυακής δημοσκόπησης, όπου ο Γιάννης Μυλωνάκης φέρεται ως – περίπου – σίγουρος Δημαρχος έφερε την αντίδραση του Γιώργου Οικονόμου.

..

Δικαιολογημένα αν κρίνουμε ότι από τη συγκεκριμένη δημοσκόπηση έλειψαν δύο παρατάξεις που συμμετέχουν στο ΔΣ, η ΛΑΣ και η “Φυσάει Κόντρα”.

..

Για το ίδιο θέμα έβγαλε σχετική ανακοίνωση και η “Φυσάει Κόντρα”

Η ανακοίνωση Οικονόμου:

..

Όσοι βουλιάζουν, δεν Αλλάζουν


Κάποιοι που «Βουλιάζουν» στην κυριολεξία, στις πραγματικές δημοσκοπήσεις, πραγματικά δεν «Αλλάζουν», αλλά κάνουν ό,τι έκαναν και στις προηγούμενες εκλογές. Διακινούν “παράνομα δημοσιευμένες” έρευνες για να παραπλανήσουν το εκλογικό σώμα.


Σύντομα, η «Νέα Αρχή για την Αγία Παρασκευή», θα καταθέσει αναφορά στο ΕΣΡ και θα επιβληθούν οι νόμιμες κυρώσεις σε όλους τους παρανομούντες που δημοσιεύουν ή αναδημοσιεύουν. Η αυτοδιοίκηση και η ενημέρωση είναι πολύ σημαντικοί τομείς με θεσμικούς κανόνες και νομοθετικό πλαίσιο, που μπορεί να θωρακίζει την όλη λειτουργία τους, από τέτοιες καταστάσεις χειραγώγησης και παραπλάνησης της κοινής γνώμης


Η τελευταία “έρευνα” αυτοδιοικητικού (κατά τον τίτλο του) site που την διακινούν και στην πόλη μας συγκεκριμένοι κύκλοι που δεν μπορούν να αλλάξουν νοοτροπία, στερείται των παρακάτω προϋποθέσεων, και ως εκ τούτου δεν θα έπρεπε να έχει δημοσιευθεί:

..
Η έρευνα δεν διενεργήθηκε από φορέα ή επιχείρηση εγγεγραμμένη στο Μητρώο του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης (Ε.Σ.Ρ.), όπως υποχρεώνει ο Νόμος, αλλά από το ίδιο το site. Το δείγμα δεν δύναται να είναι αντιπροσωπευτικό λόγω της συγκέντρωσης του δείγματος της online έρευνας με χρήση δειγματοληψίας ευχέρειας (80%) και (20%) από ψηφοφόρους της Περιφέρειας Μακεδονίας!!! (με τηλεφωνική επικοινωνία). Το ότι δεν αναγράφονται όλες οι δημοτικές εν ενεργεία παρατάξεις ως επιλογή, ενώ υπάρχουν συγκεκριμένες επιλογές, δίδυμα και προδιαγεγραμμένοι νικητές είναι απλώς λεπτομέρειες που δεν μπορούν να τις πιστέψουν ούτε οι αφελείς. Δυστυχώς γι’ αυτούς οι δημότες έχουν και γνώση και κρίση..

..
ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΑΡΧΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ