Ανακοίνωση του Δ.Σ. του Α.Ο. Πεύκης

Από το Δ.Σ. του Α.Ο. Πεύκης εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:

Αγαπητοί συνδημότες ,

Έχουμε την υποχρέωση να σας ενημερώσουμε για όσα γίνονται στον Όμιλο μας από την απελθούσα Διοίκηση.

Από την πρώτη Γενική Συνέλευση μέχρι και σήμερα, υπάρχουν μόνιμες αρνητικές αντιδράσεις σε όλες τις μορφές από μερίδα της προηγούμενης Διοίκησης και δεν καταλαβαίνουμε το γιατί , εκτός εάν υπάρχει κάτι που μπορεί όλοι να σκεφτόμαστε, αλλά ελπίζουμε να κάνουμε λάθος.

Μετά από 3 χρόνια , μέσα από νόμιμες εκλογές διαδικασίες όπως ορίζει το καταστατικό, ανέλαβε τον Α.Ο. το νέο Διοικητικό Συμβούλιο. Τι πιο απλό και ευνόητο, μιας και πρόκειται για Αθλητικό Όμιλο, να υπάρχει μια διάδοχη κατάσταση, η οποία και με την καλή συνεργασία και διάθεση των προηγουμένων , να οδηγήσει τον Όμιλο σε καλύτερα μονοπάτια .

Αντί αυτού, η προηγούμενη Διοίκηση , δεν μας παραδίδει απολύτως τίποτα , ξεκινώντας από το φύλλα των αθλητών, τις καταστάσεις των αθλητών όλων των τμημάτων, το ταμείο , τα ταμειακά υπόλοιπα, τα έγγραφα του συλλόγου, τους κωδικούς της τράπεζας και των κρατικών φορέων κ.α.

Για την τήρηση της νομιμότητας και για την συνέχιση της λειτουργίας του Ομίλου , αναγκαστήκαμε να στείλουμε εξώδικο δυστυχώς, και δεσμευόμαστε , με πείσμα και επιμονή να προχωρήσουμε και να κάνουμε τον Όμιλο μας πρότυπο , με πολλές επιτυχίες.

Για όλα αυτά έχει σταλεί εξώδικο , που φθάσαμε, για ένα αθλητικό σύλλογο. Του μεγάλου, του ωραίου και του αληθινού όπως λέει ο Ολυμπιακός Ύμνος.

Ήδη η αλλαγή στο ποδοσφαιρικό τμήμα είναι ορατή με την απόκτηση 11 νέων παικτών, νέο προπονητή, εργομετρικές εξετάσεις , νέο τεχνικό Διευθυντή, .

Το μπάσκετ ενισχύθηκε με ταλαντούχους έμπειρους παίκτες και προχωράμε και στα υπόλοιπα τμήματα.

Μειώσαμε την οικονομική συμμετοχή από 40 σε 25 ευρώ για να δοθεί η δυνατότητα σε όλες τις οικογένειες να στείλουν τα παιδιά τους στον αθλητισμό.

Πλήρης διαφάνεια με κατάθεση όλων των εισπράξεων, σε λογαριασμό τραπέζης, και όχι ο καθένας να έχει από ένα μπλοκάκι και τώρα που τα ζητάμε , ως δια μαγείας, όλα να είναι χαμένα.

Υποσχόμαστε να κάνουμε τα πάντα έτσι ώστε να κάνουμε τον όμιλο μεγάλο και η νεολαία της πόλης μας να ενδιαφερθεί και να ασχοληθεί ενεργά με τον αθλητισμό, στο πνεύμα του ωραίου , του μεγάλου και του αληθινού όπως λέει και ο Ολυμπιακός μας Υμνος .

Για τον Α.Ο. Πεύκης

Ο Ο

Πρόεδρος Γ. γραμματέας

Κωνσταντίνου Νικηφόρος Γρυπάρης Δημήτριος