Αλλεπάλληλα επεισόδια τραμπουκισμών πολιτών με πρωταγωνιστή τον Αχ. Μπέο (βίντεο)

Αλλεπάλληλα επεισόδια τραμπουκισμών πολιτών με πρωταγωνιστή τον Δήμαρχο Βόλου, Αχ. Μπέο, έχουν σημειωθεί και απαθανατιστεί σε βίντεο το τελευταίο διάστημα. Πολίτες που τολμούν να διαμαρτυρηθούν ή να εκφράσουν κάποια λόγια αντίρρησης και κριτικής αντιμετωπίζονται από τον,γνωστό και μη εξαιρετέο, ιδιόρρυθμο Δήμαρχο με…”αβρότητα”,δηλαδή με τραμπουκισμό τους υπό την άκρως παθητική στάση της αστυνομίας!

Χαρακτηριστικά είναι τα παραδείγματα του τελευταίου διημέρου με την επίθεση και γρονθοσκόπηση σε διαμαρτυρόμενο πολίτη και με το κατάβρεγμα πολιτικού του αντιπάλου!

Ας πάρουμε τα πράγματα με τη σειρά:

Νέο βίαιο περιστατικό με πρωταγωνιστή τον δήμαρχο ΒόλουΑχιλλέα Μπέο σημειώθηκε στην Άλλη Μεριά, κατά τη διάρκεια διαμαρτυρίας πολιτών για το μπάζωμα ρέματος μετά τις καταστροφικές πλημμύρες που έπληξαν την περιοχή.

Η τραμπούκικη επίθεση του κ. Μπέου – δεύτερη μέσα σε μόλις ένα 24ωρο – εναντίον πολίτη συνέβη το πρωί του Σαββάτου (29/9) κατά την παρουσία του στην Άλλη Μεριά όπου, όπως αναφέρει το gegonota.news, πολίτες διαμαρτύρονταν για να αποτρέψουν το μπάζωμα του ρέματος, που καταγγέλλουν ότι γίνεται χωρίς στοιχειώδη μελέτη.

Ενώ κάτοικοι της περιοχής διαμαρτύρονταν στον δήμαρχο Βόλου, με έναν εξ αυτών να λέει ότι μετανιώνει που τον ψήφισε, ο κ. Μπέος γύρισε προς το μέρος του και τον χαστούκισε. Τη στιγμή κατέγραψε κάτοικος της περιοχής σε βίντεο.

Αίσθηση μάλιστα προκαλεί η στάση της αστυνομίας, η οποία παρακολουθεί αμέτοχη τη βίαιη συμπεριφορά του δημάρχου Βόλου. Μάλιστα, στη συνέχεια του βίντεο, ο κ. Μπέος εμφανίζεται να ζητά από τους αστυνομικούς να προχωρήσουν σε συλλήψεις πολιτών για “παρακόλληση δημοσίου έργου” ενώ κάτοικοι ακούγονται να ζητούν την παρουσία Εισαγγελέα.

Όπως σημειώνει το gegonota.news, στο ρέμα ρίχνονται όλες οι φερτές ύλες από τις καταστροφές των πλημμυρών, όπως μπάζα, δέντρα, κροκάλες, και οι κάτοικοι που έχουν καταστραφεί και έχασαν τα σπίτια τους συγκεντρώθηκαν το πρωί για να αποτρέψουν το μπάζωμα. Από χθες το απόγευμα βρίσκονται στο ρέμα και έχουν δημιουργήσει ανθρώπινη αλυσίδα. Χθες αποτράπηκε το μπάζωμα και κλήθηκε η αστυνομία, ενώ το εργολαβικό συνεργείο που εμφανίστηκε ξανά σήμερα το πρωί, βρήκε τους κατοίκους στη “θέση” τους. Η αστυνομία κλήθηκε εκ νέου και μετά από λίγο στην περιοχή εμφανίστηκε και ο Αχιλλέας Μπέος.

Μπέος: Έβρεξε με μάνικα υποψήφιο του αντίπαλου συνδυασμού

Το περιστατικό αυτό έρχεται μόλις λίγες ώρες μετά την κίνηση του δημάρχου Βόλου το βράδυ της Παρασκευής να αρπάξει το χέρι του καθαριστή την ώρα που γινόταν καθαρισμός της οδού Δημητριάδος, έξω από εκλογικό κέντρο του αντιπάλου του Νίκου Παπαπέτρου και να στρέψει την μάνικα κατά του δικηγόρου Γιώργου Ταταριώτη, που χτυπήθηκε από την πίεση του νερού.

Ο κ. Ταταριώτης, που, σύμφωνα με το gegonota.news πρόσφατα υποβλήθηκε σε σοβαρή επέμβαση και δέχτηκε το χτύπημα του νερού, κάλεσε την αστυνομία και ο Α. Μπέος παρέμενε απέναντι από το εκλογικό του αντιπάλου του. Όταν έφτασε η αστυνομία ο Α. Μπέος πλησίασε τους αστυνομικούς και σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες είπε: “Πάρτε τα στοιχεία του χασοδίκη και κάντε του αλκοτέστ”. Στη συνέχεια ο κ. Ταταριώτης υπέβαλε μήνυση.

https://www.facebook.com/watch/?v=869338454132868&t=2