«Αλλάζουμε»: Κοντόπευκο – Παράδεισος «αγκάλιασαν» τη δράση «Ακούμε τις γειτονιές»

||||||

||||||

..
..
..

Ολοκληρώθηκε ο τρίτος γύρος της δράσης «Ακούμε τις γειτονιές» από την παράταξη «Αλλάζουμε». Ο Γιάννης Μυλωνάκης δήλωσε πως «η καθημερινή επαφή με τους συμπολίτες μας είναι μέσα στο… DNA μας». Τα αποτελέσματα της έρευνας για Κοντόπευκο – Παράδεισο θα παρουσιαστούν τη Δευτέρα 10 Οκτωβρίου, στις 20:00, στο Café Koralli στο (Δερβενακίων 56). Ακολουθεί η σχετική ανακοίνωση: 

Με την επίσκεψη στην αγορά της Αγίας Τριάδος, το Σάββατο 1 Οκτωβρίου, ολοκληρώθηκε για το Κοντόπευκο και τον Παράδεισο ο τρίτος γύρος της μεγάλης δράσης «Ακούμε τις γειτονιές», που υλοποιεί η δημοτική παράταξη «ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ – Ενεργοί Πολίτες Αγίας Παρασκευής». Επίσης, τη Δευτέρα 3 Οκτωβρίου έκλεισε και ο διαδικτυακός σύνδεσμος στον οποίο οι πολίτες μπορούσαν ηλεκτρονικά να απαντήσουν στο ειδικό ερωτηματολόγιο, αναφέροντας τα προβλήματα της περιοχής τους, αλλά και καταθέτοντας τις απόψεις τους για το πώς μπορεί να βελτιωθεί η καθημερινότητά τους.

Ο επικεφαλής Γιάννης Μυλωνάκης συνόδευσε τα στελέχη της παράταξης που συνέδραμαν στη δράση σε κομβικά σημεία της περιοχής του Κοντόπευκου – Παραδείσου, συνομιλώντας με πολίτες, ακούγοντας τους προβληματισμούς τους και συζητώντας μαζί τους για εκείνες τις λύσεις που θα μπορούσαν να κάνουν καλύτερη τη γειτονιά τους.

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της δράσης “Ακούμε τις γειτονιές” στο Κοντόπευκο – Παράδεισο ο Γ. Μυλωνάκης σχολίασε:

«Για τους “Αλλάζουμε” η καθημερινή επαφή με τους συμπολίτες μας είναι μέσα στο… DNA μας. Η εποχή που οι δημοτικές αρχές εξήγγειλαν έργα και σχεδίαζαν παρεμβάσεις ερήμην των πολιτών έχει παρέλθει οριστικά. Οι σύγχρονες πόλεις έχουν σύγχρονα προβλήματα, τα οποία απαιτούν σωστή ιεράρχηση, ορθολογικό σχεδιασμό και αποτελεσματική υλοποίηση.

Ωστόσο, όπως λέγεται, η αρχή είναι το ήμισυ του παντός. Για να επιλύσεις ένα πρόβλημα πρέπει πρώτα να το κατανοήσεις. Αυτό ακριβώς κάνει η δράση μας “Ακούμε τις γειτονιές”. Μαζί με τους συμπολίτες μας καταγράφουμε τα σημεία στα οποία “πονά” κάθε γειτονιά, καταγράφουμε τις ιδέες και τις λύσεις που προτείνουν και αμέσως μετά καταρτίζουμε τον σχεδιασμό μας για κάθε περιοχή της πόλης μας.

Και όπως έδειξε και η πρόσφατη δράση μας για Κοντόπευκο – Παράδεισο, οι κάτοικοι αγκαλιάζουν την πρωτοβουλία μας και συμμετέχουν ενεργά και ουσιαστικά σε αυτήν. Τους ευχαριστούμε και συνεχίζουμε…».

Τα αποτελέσματα της έρευνας της δημοτικής παράταξης «ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ – Ενεργοί Πολίτες Αγίας Παρασκευής» για Κοντόπευκο – Παράδεσιο θα παρουσιαστούν τη Δευτέρα 10 Οκτωβρίου, στις 20:00, στο Café Koralli στο (Δερβενακίων 56).

Ευχαριστούμε θερμά τους δημοτικούς συμβούλους Κώστα Κρητικίδη, Γιάννη Λογοθέτη, Άννα Γάκη, Πέτρο Διακογιάννη και τα μέλη της παράταξής μας Κώστα Χατζηανδρέου, Χρήστο Πένητα, Χρήστο Αθανασίου, Κώστα Γαλέα, Λιάνα Σιούλα, Ηλία Μπακόλα, Ορέστη Κύρτση, Γιώργο Σάρρα, Μυρσίνη Ζαφειράκη, Γιάννη Πατάκα, Μάκη Τάρλα, Γιώργο Γαλανόπουλο, Τάνια Νικολούλια, Θάνο Δουφεξή και Φωτεινή Πελέκη, οι οποίοι έδωσαν, για άλλη μια φορά, τον καλύτερο εαυτό τους για να ολοκληρωθεί με επιτυχία το τρίτο μέρος της δράση μας.

Δείτε ακόμα: Προσφυγή σχετικά με τα κλαδέματα κατέθεσε ο Γιώργος Οικονόμου