Αλλαγή φρουράς στο δημοτικό συμβούλιο Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας

Αρκετά διαφορετικό θα είναι το τοπίο στο Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας μετά τις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου. Ανεξάρτητα από τον νικητή είναι γνωστό πως πολλά αυτοδιοικητικά πρόσωπα, που πρωταγωνίστησαν στα δρώμενα της πόλης, θα απέχουν από τη φετινή εκλογική μάχη.

Νέα Φιλαδέλφεια - Νέα Χαλκηδόνα: Αλλαγή φρουράς στο δημοτικό συμβούλιο

Ο – επί τρεις φορές – Δήμαρχος Παντελής Γρετζελιάς, παρ’ ότι αρχικά είχε συνταχτεί με τον Λύσανδρο Γεωργαμλή, τελικά δεν συμμετέχει στο ψηφοδέλτιο της παράταξης. Τον ίδιο δρόμο ακολούθησε και ο Π. Λαζαρίδης. Κανένας από τη δημοτική ομάδα της «Δύναμης Πολιτών» (Α. Βασιλόπουλος, Ν. Ανανιάδης, Γ. Ανεμογιάννης, Κ. Ντάτσης, Ι. Καλαμπόκης, Δ. Εμμανουήλ) δεν συμμετέχει σε κανέναν άλλον συνδυασμό. Ο κ. Ανεμογιάννης είναι στο ψηφοδέλτιο του Γ. Ιωακειμίδη στην Περιφέρεια Αττικής.

Ο νυν πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου και μέλος της παράταξης του Γ. Βούρου Δημήτρης Κανταρέλλης δεν θα λάβει και αυτός μέρος στις εκλογές, καθώς ούτε και ο Χ. Τριανταφύλλου και η ανεξάρτητη Α. Παπακώστα. Αξιοσημείωτη και η αποχώρηση του Χάρη Τομπούλογλου, ο οποίος τελικά δεν συμμετέχει ούτε στο ψηφοδέλτιο της «Συμπαράταξης».

Από την ΕΚΦΡΑΣΗ που κυκλοφορεί (14/09/2023)