Ακρίβεια,συντάξεις,εργασιακά: Εκδήλωση της Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ Ν.Φ. – Ν.Χ.

.

Τετάρτη 22 Μαρτίου και ώρα 6.30′ μ.μ. στο ΚΑΠΗ Ν. Φιλαδέλφειας επί της λεωφόρου Δεκελείας 154 (δίπλα από τον κινηματογράφο “Άλσος”) – Ανακοίνωση της Ο.Μ.

.

Από την Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Ν.Φιλαδέλφειας – Ν.Χαλκηδόνας εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση – πρόσκληση:

.

Η Οργάνωση Μελών (Ο.Μ.) Νέας Φιλαδέλφειας Νέας Χαλκηδόνας διοργανώνει εκδήλωση συζήτηση για  σύγχρονα κοινωνικά προβλήματα όπως η Ακρίβεια και οι επιπτώσεις στον οικογενειακό προϋπολογισμό, το ύψος των συντάξεων και ο χρόνος απονομής των, οι εργασιακές συνθήκες με τα ελαστικά ωράρια, οι κανόνες ασφάλειας και η ανεργία.

.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο φιλόξενο χώρο του ΚΑΠΗ Ν. Φιλαδέλφειας επί της λεωφόρου Δεκελείας 154, δίπλα ακριβώς στο θερινό κινηματογράφο Άλσος την Τετάρτη 22 Μαρτίου και ώρα 6.30′ μ.μ.

.

Με τους προσκεκλημένους θα συζητήσουν ο Διονύσης Τεμπονέρας εργατολόγος μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για τα θέματα ακρίβειας και συντάξεων, ενώ ο Ανδρέας Νεφελούδης  για τα προβλήματα των σύγχρονων μορφών απασχόλησης και την ασφάλεια στους χώρους εργασίας, πρώην  ΓΓ Εργασίας και μέλος της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. Την συζήτηση θα συντονίσει ο Κώστας Ευαγγελινός συν/χος Ορκωτός Ελεγκτής, αναπληρωτής συντονιστής της ΟΜ Ν. Φιλαδέλφειας Ν. Χαλκηδόνας.