Ακόμα μια επίσκεψη σε γειτονιά ο Μάριος Ψυχάλης

Συνεχίζουμε την επαφή με την κοινωνία

Η επαφή με την κοινωνία δεν σταματά ποτέ. Για μια ακόμα ημέρα γίναμε μάρτυρες των προβλημάτων και δυσκολιών που αντιμετωπίζουν οι πολίτες στην καθημερινότητά τους, ακούσαμε και καταγράψαμε τις ανάγκες και τα αιτήματά τους.

Αυτή τη φορά, ο υποψήφιος Δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης, Μάριος Ψυχάλης και στελέχη της παράταξης «δήμος Μπροστά+», επισκεφθήκαμε το Σάββατο, 10 Δεκεμβρίου, τη γειτονιά στη συμβολή των οδών Ξενικουδάκη και Υψηλάντου στην Πεύκη, όπου δεν γίναμε… σοφότεροι ως προς την εικόνα που αντικρίζουν καθημερινά οι δημότες.

Οι κάτοικοι μας υποδέχθηκαν με φανερή αγανάκτηση για την κατάσταση που επικρατεί στους τομείς της καθαριότητας και του οδοφωτισμού, ενώ είχαμε την ευκαιρία να συζητήσουμε ευρύτερα πολεοδομικά ζητήματα που αφορούν στην περιοχή και χρήζουν σχεδιασμού και παρεμβάσεων.

Κάθε επίσκεψή μας στις γειτονιές της πόλης, μας πείθει όλο και περισσότερο για την ανάγκη δραστικών ενεργειών για την βελτίωση της ποιότητας ζωής και της ασφάλειας. Δεν είναι μια απλή δέσμευση. Είναι καθήκον μας. Συνεχίζουμε την επαφή με την κοινωνία. Με σχέδιο, πλάνο και ανοικτά μυαλά, καταγράφουμε, συζητάμε, προτείνουμε, σχεδιάζουμε μαζί την επόμενη, καλύτερη μέρα στην πόλη.