Ακόμα μια δίωξη εργαζομένου από τον Στράτο Σαραούδα

|||

|||

..
..
..

Άλλη μια δίωξη καταγγέλλουν εργαζόμενοι του Δήμου Μεταμόρφωσης από τον Δήμαρχο Στράτο Σαραούδα. Συγκεκριμένα η ΔΑΣ ΟΤΑ Μεταμόρφωσης υποστηρίζει πως συναδέλφισσα τους μετακινήθηκε αναγκαστικά στον παιδικό σταθμό ενώ είναι γυμνάστρια με ειδικότητα την κολύμβηση!

Αυτό σημειώνουν ότι «έγινε μετά από άρνηση της ίδιας να υπογράψει μελέτη προμήθειας ειδικών χημικών σκευασμάτων για τη χλωρίωση της δημοτικής πισίνας (που πηγαίνουν τα παιδιά και οι γονείς της πόλης μας!) χωρίς να υπάρχει υπογραφή της τεχνικής υπηρεσίας του δήμου». «Όποιος προϊστάμενος από εδώ και μπρος δεν υπογράφει τις μελέτες που φέρνω θα φεύγει!» καταγγέλλουν πως απείλησε ο Στράτος Σαραούδας. 

«Απέκτησαν βρεφική πισίνα οι παιδικοί σταθμοί του Δήμου μας και ο Δήμαρχος μας το κρατάει κρυφό» σχολιάζει καυστικά η ΔΑΣ.

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση:

Σε αυτό το συμπέρασμα καταλήγει κανείς βλέποντας την απόφαση του Δημάρχου που μετακινεί συναδέλφισσα με ειδικότητα γυμνάστρια και ειδίκευση στην κολύμβηση από το τμήμα αθλητισμού του δήμου μας στον παιδικό σταθμό!

Δυστυχώς όμως, κύρια για τα παιδιά μας, αλλά και για την εργαζόμενη, πισίνα δεν έχουνε οι παιδικοί σταθμοί μας. Απλά, ο δήμαρχος, που τελευταία έχει μετατραπεί σε βαθύ γνώστη του οργανισμού εσωτερικής υπηρεσίας του Δήμου μας, βρήκε μια θέση, που η συναδέλφισσα που καθαίρεσε από προϊσταμένη, δεν θα μπορεί να αξιοποιήσει το πτυχίο της και τις μεταπτυχιακές σπουδές της.

Είχε προηγηθεί υπηρεσιακή συνάντηση, παρουσία συναδέλφων, στην οποία ο δήμαρχος, απαντώντας στην, προφανή για τη δημόσια διοίκηση, άρνηση της συναδέλφισσας να υπογράψει μελέτη προμήθειας ειδικών χημικών σκευασμάτων για τη χλωρίωση της δημοτικής πισίνας (που πηγαίνουν τα παιδιά και οι γονείς της πόλης μας!) χωρίς να υπάρχει υπογραφή της τεχνικής υπηρεσίας του δήμου, αναφώνησε με σθένος και απόλυτη συναίσθηση της θέσης και του κύρους του, την απειλή “όποιος προϊστάμενος από εδώ και μπρος δεν υπογράφει τις μελέτες που φέρνω θα φεύγει!”

Εμείς προτείνουμε αυτή η φράση του Δημάρχου να προστεθεί στο θυρεό της πόλης μας, γιατί περιγράφει σύντομα και περιεκτικά το χαρακτήρα των πολιτικών που υπερασπίζεται. Κράτος που θα διοχετεύει τα χρήματα όλων μας στις τσέπες των λίγων!

Σημειώνουμε πως η συναδέλφισσα, που καθαιρέθηκε εν ψυχρό, συμμετείχε και αυτή στο ψηφοδέλτιο μας. Φαίνεται ότι η ιστορία επαναλαμβάνεται και μάλιστα ως φάρσα.

Καλούμε το δήμαρχο άμεσα να ανακαλέσει την απόφασή του και να αποκαταστήσει υπηρεσιακά τη συναδέλφισσα.

Η τρομοκρατία που προσπαθεί να επιβάλει δεν θα περάσει. Τα όσα γίνονται στο δήμο μας δεν προσβάλουν μόνο την συναδέλφισσα, αλλά και τον κάθε εργαζόμενο και τον κάθε δημότη. Δεν θα κάτσουμε με σταυρωμένα χέρια.

Δείτε ακόμα: Β. Καραβάκος: Δεν έχει ούτε πιστοποιητικό πυρασφάλειας το 2ο Λύκειο