Ακόμα ένας βουλευτής της ΝΔ με ομοφοβικές δηλώσεις κατά Κασσελάκη (βίντεο)

Ακόμα ένας βουλευτής της ΝΔ προέβη σε ομοφοβικές δηλώσεις κατά του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, Στ. Κασσελάκη. Πρόκειται για τον βουλευτή Δράμας, Δ. Κυριαζίδη, πρώην αστυνομικό και συνδικαλιστή των ενστόλων της ΕΛ.ΑΣ., ο οποίος…δεν γνωρίζει με ποιο άρθρο πρέπει να απευθύνεται στον επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης, με το “ο” ή με το “η”, όπως διερωτήθηκε σε συνέντευξη του σε τοπικό τηλεοπτικό κανάλι!

Αναλυτικά, το ρεπορτάζ με το άθλιο ομοφοβικό σχόλιο του Δ. Κυριαζίδη έχει ως εξής:

Σε ομοφοβικές δηλώσεις κατά του Στέφανου Κασσελάκη προχώρησε πριν λίγες μέρες ο βουλευτής Δράμας της Νέας Δημοκρατίας, Δημήτρης Κυριαζίδης, σε συνέντευξή του στο Κανάλι Σταρ Βορείου Ελλάδας.

Συγκεκριμένα, ο γαλάζιος βουλευτής μιλώντας για τον πρόεδρο της αξιωματικής αντιπολίτευσης ανέφερε ότι “το είδαμε να συμβαίνει και πρόσφατα με τον ΣΥΡΙΖΑ, με τον νεοεκλεγέντα, δεν ξέρω πως να.. πρόεδρο ο,η, λέμε πως έχουν τα πράγματα σήμερα”. Μάλιστα σε επισήμανση της δημοσιογράφου “ας είμαστε στο πλαίσιο της σωστής διαχείρισης του κάθε ανθρώπου”, ο κ. Κυριακίδης σημείωσε “απόλυτα απόλυτα οφείλουμε να σεβαζόμαστε”.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μέχρι στιγμής δεν υπάρχει επίσημη αντίδραση από την κυβέρνηση και τη ΝΔ.

Δείτε το σχετικό βίντεο: