Ακινητοποιήθηκε τρένο λόγω βλάβης – Πληροφορίες για λιποθυμία - EKFRASI.net

Ακινητοποιήθηκε τρένο λόγω βλάβης – Πληροφορίες για λιποθυμία

Σοβαρά ζητήματα ασφαλείας στον ΗΣΑΠ καταγγέλλουν οι εργαζόμενοι

Νέα ταλαιπωρία υπήρξε χτες (24/06) για τους επιβάτες της γραμμής 1 του μετρό (ΗΣΑΠ), όταν λόγω βλάβης το τρένο ακινητοποιήθηκε λίγο μετά τον σταθμό της Νέας Ιωνίας, στη γραμμή προς Κηφισιά.

..

Σύμφωνα με πληροφορίες, το τρένο έμεινε ακινητοποιημένο για περίπου 30 λεπτά, ενώ αναφέρεται πως μια γυναίκα λιποθύμησε από τη ζέστη.

..

Μάλιστα, σημειώνεται ότι ο μηχανοδηγός αρχικά ζήτησε συγνώμη από τα μεγάφωνα για την ταλαιπωρία, ενώ σε δεύτερη ανακοίνωση ανέφερε ότι «αυτά συμβαίνουν όταν τα τρένα είναι τόσων ετών».

Επικαιρότητα

Μήνυμα του Δημάρχου Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας, Γ. Τομπούλογλου, για την 52η επέτειο της εξέγερσης του Πολυτεχνείου

Ο Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας, Γ. Τομπούλογλου, προέβη στην παρακάτω δήλωση με αφορμή την 52η επέτειο της εξέγερσης του Πολυτεχνείου: Σήμερα, 52 χρόνια μετά, στεκόμαστε