Ακατάλληλη η αυλή του 2ου παιδικού σταθμού

Όπως καταγγέλλει το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Βρεφών και Νηπίων Παιδικών Σταθμών Δήμου Ν.Ιωνίας που παρόλες τις οχλήσεις του προς το ΚΕΒΡΕΦΟ,αλλά και τη Δημοτική Αρχή δεν βρίσκει ανταπόκριση παρά μόνο επίρριψη ευθυνών μεταξύ των υπηρεσιών – Έτσι τα παιδιά αναγκάζονται να μένουν μέσα και να μην προαυλίζονται,λόγω επικινδυνότητας του χώρου.Να σημειωθεί ότι υπάρχουν και τα παιδιά του α’ βρεφικού τμήματος που επίσης δεν προαυλίζονται επειδή στεγάζονται στον 1ο όροφο κτηρίου – Ανακοίνωση του Δ.Σ. του Συλλόγου

Από το Δ.Σ. του Σύλλογου Γονέων και Κηδεμόνων Βρεφών και Νηπίων Παιδικών Σταθμών Δήμου Ν.Ιωνίας εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:

Εδώ και πάνω από 1 μήνα η κατάσταση της αυλής του 2ου παιδικού σταθμού Νέας Ιωνίας είναι αυτή που φαίνεται στις φωτογραφίες (ξεχαρβαλωμένο δάπεδο και απαγόρευση χρήσης του παιχνιδιού)…

Έτσι, μαζί με τα παιδιά του α’ βρεφικού τμήματος που στεγάζεται στον α’ όροφο και δεν έχουν εξωτερικό χώρο από την αρχή της χρονιάς, τώρα και τα παιδιά των 2 νηπιακών τμημάτων του ισογείου μένουν κλεισμένα όλη τη μέρα μέσα στις αίθουσες, δεν έχουν αυλή και διατρέχουν κίνδυνο να χτυπήσουν όταν έρχονται και φεύγουν με τους γονείς τους και περνάνε από τον ακατάλληλο αυτό χώρο.

Παρά τις διαμαρτυρίες μας στη διοίκηση του ΚΕΒΡΕΦΟ και τη δημοτική αρχή, οι εβδομάδες περνούν και τίποτα δε γίνεται! Αντίθετα, πετάνε το μπαλάκι της ευθύνης ο ένας στον άλλο και μετά πίσω στην περιφέρεια που δεν έχει πληρώσει τον εργολάβο και άφησε στη μέση τις εργασίες… Κι όλα αυτά στον σταθμό που το καλοκαίρι έκλεισε νωρίτερα και το φθινόπωρο καθυστέρησε την έναρξή του για να γίνουν εργασίες συντήρησης και ανακαίνισης.

Δεν ανεχόμαστε άλλο οι ανάγκες των παιδιών μας να ζυγίζονται ως κόστος που δε συμφέρει τους προϋπολογισμούς. Έχουμε πληρώσει για τους παιδικούς σταθμούς των παιδιών μας πολλές φορές και πολλά χρήματα μέσα από τη φορολογία μας (voucher), τα δημοτικά τέλη, τις ασφαλιστικές εισφορές! Και ζητάμε τα αυτονόητα:

Η δημοτική αρχή και η διοίκηση του ΚΕΒΡΕΦΟ να αποκαταστήσουν ΤΩΡΑ την αυλή του 2ου παιδικού σταθμού!