Αίτημα απομάκρυνσης Παπαγγελή από διάφορες πλευρές

Η ανάθεση αντιδημαρχίας στην Ε. Παπαγγελή από το Γιάννη Μυλωνάκη δημιούργησε πληθώρα αντιδράσεων από διάφορες πλευρές. Αιτία η έντονη δραστηριότητά της κατά το παρελθόν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με θέσεις ακροδεξιές, ανιστόρητες (ειδικά για το Πολυτεχνείο) και σφόδρα αντιπαπανδρεϊκές. Εδώ δεν θα υπήρχε θέμα αν ο Γιάννης Μυλωνάκης δεν ήταν στέλεχος του ΠαΣοΚ επί σειρά ετών.

..

Ανακοίνωση για την απομάκρυνση της κ. Παπαγγελή εξέδωσε η δημοτική κίνηση “Φυσάει Κόντρα”, όπου χαρακτηρίζει “ακροδεξιές, ρατσιστικές, ομοφοβικές, σεξιστικές και αντιφεμινιστικές” τις θέσεις που έχει εκφράσει η Ε. Παπαγγελή και ζητά την ανάκληση του διορισμού της.

” Ειδικότερα, για τα ζητήματα του φύλου, της αυτοδιάθεσης του σώματος και της ταυτότητας φύλου τοποθετείται δημόσια με κάθε αφορμή προωθώντας την ατζέντα της ακροδεξιάς. ΄΄Εχει εναντιωθεί μέχρι και στην απομάκρυνση από το δημόσιο χώρο αφισών που βάλονταν κατά του κεκτημένου δικαιώματος των γυναικών στην άμβλωση” σημειώνει χαρακτηριστικά. ” Αναρωτιόμαστε λοιπόν, ποιά εκτιμά η νέα διοίκηση ότι μπορεί να είναι η συμβολή ενός προσώπου με ρατσιστικές, ομοφοβικές αντιλήψεις και αντιφεμινιστικές θέσεις στην ανάπτυξη και υλοποίηση πολιτικών για τη συμπερίληψη και την εξάλειψη των ανισοτήτων στον δήμο της Αγίας Παρασκευής κι αν πράγματι η Διοίκηση του κ.Μυλωνάκη έχει πάρει στα σοβαρά μια τέτοια Αντιδημαρχία ή αν απλώς παίζει χαρτί ψευδεπίγραφου δήθεν προοδευτισμού”.

..

«Νίκη Πολιτών»: Ατόπημα του κ. Μυλωνάκη

Την ανάκληση του διορισμού ζητά και η “Νίκη Πολιτών” του Γιάννη Σταθόπουλου.

“…Η κυρία αυτή έχει δημοσιεύσει πολλά κείμενα, ακροδεξιάς ιδεολογίας και παλαιοσυντηρητισμού, σε πολλά θέματα μάλιστα έχει πάρει αντιδραστικές θέσεις.

Χλευάζει τη διεκδίκηση ίσων δικαιωμάτων, ειρωνεύεται τον «μύθο» του Πολυτεχνείου, καταγγέλει τον «καταστροφικό παπανδρεϊσμό που οδήγησε τη χώρα στον εκτροχιασμό» και έχει διαγραφεί από την Νέα Δημοκρατία επειδή αποκάλεσε Βούλγαρους τους οπαδούς του ΠΑΟΚ.

Η ανάθεση των καθηκόντων αυτών, μοιάζει με χλευασμό στα δικαιώματα των γυναικών και όλων των ομάδων που υφίστανται ρατσισμό και διακρίσεις” αναφέρει η σχετική ανακοίνωση

Παπαγγελή για Πολυτεχνείο

Και συμβουλές για το τελείωμα

Αντίστοιχη τοποθέτηση έκανε με ανάρτησή του το Στέκι της Αναξαγόρα, όπου μας θυμίζει μεταξύ άλλων ότι η κ. Παπαγγελή, τοποθετούμενη υπέρ των υποστηρικτών της απαγόρευσης των αμβλώσεων, έδινε και συμβουλές για το τελείωμα της σεξουαλικής πράξης.

..

“Δεν αρχίσαμε καλαααα”, που λέει και το σχετικό απόσπασμα γνωστής ελληνικής ταινίας

Παπαγγελή πως να τελειώνετε