Αγώνας μπάσκετ της ΚΑΠ με την Εθνική Ομάδα Ενόπλων Δυνάμεων

Φιλανθρωπικός αγώνας μπάσκετ διοργανώνεται στην Αγία Παρασκευή μεταξύ της ΚΑΠ και της Εθνικής Ομάδας Ενόπλων Δυνάμεων, για την ενίσχυση του Κοινωνικού Μαγειρείου του Δήμου την ερχόμενη Τετάρτη στο κλειστό του Κοντοπεύκου.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί, υπό την αιγίδα του Δήμου Αγίας Παρασκευής, την Τετάρτη 20 Μαρτίου στις 19:30, στο κλειστό γήπεδο Κοντοπεύκου (Δωριέων & Κανάρη).

Επισημαίνεται πως αντί εισιτηρίου θα συγκεντρωθούν αγαθά (Ελαιόλαδο, ζάχαρη, ζυμαρικά, όσπρια, χυμό ντομάτας), για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου & Μαγειρείου του Δήμου Αγίας Παρασκευής.

Ο Δήμος ενημερώνει επίσης πως στο πλαίσιο της εκδήλωσης ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής Γιάννης Μυλωνάκης, θα απονείμει τιμητικό βραβείο στον Αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Ναυτικού και συμπολίτη μας, Αντιναύαρχο , Δημήτριο Ε. Κατάρα.

Αναφέρει ακόμα ότι η εκδήλωση θα διοργανωθεί υπό το συντονισμό του Αντιδημάρχου Άθλησης, Ευεξίας και Ενεργού Τρόπου Ζωής Πέτρου Διακογιάννη και της Αντιδημάρχου Κοινωνικής Προστασίας, Ενδυνάμωσης και ΑμεΑ, Άννα Γάκη.