“Αγία Ιωάννα των Σφαγείων”: Παρουσιάστηκε στο Πολιτιστικό Πολυκέντρο Ηρακλείου η παράσταση από την θεατρική ομάδα του ΠΑΜΕ - EKFRASI.net

“Αγία Ιωάννα των Σφαγείων”: Παρουσιάστηκε στο Πολιτιστικό Πολυκέντρο Ηρακλείου η παράσταση από την θεατρική ομάδα του ΠΑΜΕ

Παρουσιάστηκε την Κυριακή 30 Νοεμβρίου στο Πολιτιστικό Πολύκεντρο “Ηλέκτρα Αποστόλου” του Δήμου Ηρακλείου Αττικής η θεατρική παράσταση “Αγία Ιωάννα των Σφαγείων” του Μπέρτολτ Μπρεχτ. Η παράσταση επιμελήθηκε και παρουσιάστηκε από την θεατρική ομάδα του ΠΑΜΕ, ενώ η όλη εκδήλωση οργανώθηκε από τις συνταξιουχικές οργανώσεις ΙΚΑ, ΟΑΕΕ και ΔΗΜΟΣΙΟΥ Ν. Ιωνίας και πέριξ.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του Συνδέσμου Συνταξιούχων ΙΚΑ και συναφών επαγγελμάτων Ν. Ιωνίας και πέριξ έχει ως εξής:

Οι συνταξιουχικές οργανώσεις ΙΚΑ, ΟΑΕΕ και ΔΗΜΟΣΙΟΥ ευχαριστούμε όσες και όσους συμμετείχαν στην θεατρική παράσταση “Αγία Ιωάννα των σφαγείων” από τη θεατρική ομάδα του ΠΑΜΕ, που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 30 Νοεμβρίου στο Πολύκεντρο “Ηλέκτρα Αποστόλου” στο Ηράκλειο Αττικής.

Ο δυνατός θεατρικός λόγος του Μπρέχτ, οι υπέροχες ερμηνείες από τους εργάτες ηθοποιούς και η ευρηματική σκηνοθεσία του Νεκτάριου Σκανδαλάκη θα μείνουν αξέχαστα σε όσους παρακολούθησαν την παράσταση.

Οι συνταξιούχοι θα συνεχίσουμε την αγωνιστική μας δράση για μία ζωή που να καλύπτει όλες τις ανάγκες μας. Καλούμε τους συνταξιούχους να μαζικοποιήσουν τα σωματεία τους έτσι ώστε να γίνουν ζωντανές κυψέλες για να διεκδικήσουμε τα δίκαια αιτήματά μας.

Για δωρεάν υγεία και φάρμακα, επαναφορά της 13ης και 14ης  σύνταξης, πραγματικές αυξήσεις σε όλους τους συνταξιούχους στις κύριες και επικουρικές συνταξεις, ενσωμάτωση της προσωπικής διαφοράς στην κύρια σύνταξη 

Επικαιρότητα

Νέες προκλητικές δηλώσεις Πορτοσάλτε: “Η κατοχή τρακτέρ από αγρότες καταδεικνύει την ευμάρεια τους”!

Σε νέες προκλητικές δηλώσεις, με αφορμή τις αγροτικές κινητοποιήσεις και τα παραταγμένα στα μπλόκα τρακτέρ, προχώρησε μέσα από τη συχνότητα της εκπομπής του σε τηλεοπτικό