Άγγ. Μακρυγιάννης: Για γιορτές και πανηγύρια είσαστε οι καλύτεροι… από έργα τίποτα!

||||

||||

          Καυστική δήλωση του Επικεφαλής της Παράταξης “Όμορφες Πόλεις” Μεγάρων – Ν.Περάμου.Ανακοίνωση του γραφείου τύπου

 

          Από το γραφείο τύπου της Παράταξης “Όμορφες Πόλεις” Μεγάρων – Ν.Περάμου εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:

 

         Τα χρόνια περνούν, αγαπητοί συμπολίτες και οι πόλεις μας παραμένουν οι ίδιες και μάλλον χειρότερες. Εδώ γιορτές εκεί γιορτές πιο πέρα τραγούδια και όργανα, ο λαός μας καλά περνά με κρασάκι δωρεάν και κάνα καλαμάκι στο χέρι. Κάπως έτσι, νομίζει η σημερινή διοίκηση του δήμου μας ότι έχει επιτευχτεί το έργο της. Έργο που δεν έχουμε δει, εκτός από τα πολύχρωμα πεζοδρόμια τα οχτώ τελευταία χρόνια. Εξαγγελίες πολλές, αποφάσεις στον δήμο μας, δεκάδες μπορεί και περισσότερες από την πρώτη πενταετία που πέρασε, αλλά όλα στον χάρτη της φαντασίας σας και τίποτα στην πραγματικότητα. Το μόνο που σκέπτεστε είναι να πάρετε την επόμενη εκλογή, λες και εάν φύγετε τώρα που πρέπει και κρατάτε κάποια αξιοπρέπεια, νομίζετε ότι θα σας θυμάται και κανένας για το έργο σας. Όλα τα περιμένετε να γίνουν από την κεντρική κυβέρνηση της χώρας μας, λες και είμαστε στο κέντρο του κόσμου. Αυτό φάνηκε, είμαστε εκτός και πάλι από τις αποζημιώσεις των τελευταίων πυρκαγιών στο Ζάχουλι και τρέχουμε να μας εντάξουν από το παράθυρο. Σε αυτό το σημείο παρακαλούμε τους τοπικούς μας βουλευτές να αναλάβουν πρωτοβουλίες για τους συμπολίτες μας που πρέπει να αποζημιωθούν.

 

        Που να ξεκινήσουμε και που να τελειώσουμε. Ένας δήμος που βρίσκετε μόνιμα σε μία κατάσταση ύπνωσης με δική σας μοναδική ευθύνη κ. Σταμούλη. Αφήνετε και περνούν μεγάλες ευκαιρίες για τις πόλεις μας από μπροστά σας και εσείς περιμένετε τα εκατομμύρια που θα πάρετε από το καλώδιο, όπως τα «πήραμε» και από την Ρεβυθούσα. Βέβαια εκεί ποντάρετε για να επαναπροσλάβετε χωρίς αντικείμενο για κάνα δίμηνο όποιων περνά έξω από την δημαρχεία.

 

        Ειλικρινά είχατε την μεγάλη ευκαιρία να αλλάξετε το τοπίο στην Κινέτα, στην Νέα Πέραμο αλλά και στο Αλεποχώρι μας, αλλά ξοδέψατε τα χρήματα που πήρατε άσκοπα για να εξυπηρετήσετε μόνο φίλους ψηφοφόρους και γνωστούς και να επαναπροσλάβετε τους γνωστούς σας αφήνοντας πίσω σας μεγάλες πληγές. Εδώ ευθύνεστε μόνο εσείς που ποτέ δεν μας ενημερώσατε όπως οφείλατε για το που πήγαν τα χρήματα των έκτακτων επιχορηγήσεων. Άλλη μια χρυσή ευκαιρία να γίνουν έργα υποδομής που θα έκαναν πιο ελκυστικές τις πόλεις μας.

 

       Εκτός από τις ατελείωτες γιορτές που αποκλειστικά ασχολείστε, έχετε ξεκινήσει και πρόγραμμα καθημερινών εξόδων, ευτυχώς για τα καφέ ουζερί γιατί τα πρώτα χρόνια τα δύσκολα είχατε χαθεί, για να κεράσετε όλους τους συμπολίτες μας. Βέβαια μετά από τόσα χρόνια στην διοίκηση πρέπει και εσείς να κάνετε και ένα μικρό διάλλειμα για να σχεδιάσετε με κέφι τις γιορτές της επόμενης προεκλογικής χρονιάς. Τις φαντάζομαι μεγαλειώδη και σίγουρα οι έμπειροι νέοι και παλαιοί συνεργάτες σας θα έχουν πολλά να σας προτείνουν. Αλλά από έργα μάλλον τα αφήνετε για τους επόμενους γιατί ούτε μια μελέτη δεν θα βρουν από εσάς. Από ταμείο εύχομαι να μην επαναλάβετε το «Τσοβόλα δώστα όλα!» του αείμνηστου Ανδρέα Παπανδρέου, μιας και το συνηθίζουν οι πολιτικοί παλαιάς κοπής όταν είναι ορατή η ήττα.