Αγγ.Μακρυγιάννης: Αλλάξτε μοντέλο διοίκησης εάν θέλετε να πάμε μπροστά!

|||

|||

         Από το γραφείο τύπου της Δημοτικής Παράταξης “Όμορφες Πόλεις Μεγάρων – Ν.Περάμου” εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:

 

        Έχουμε 2022 και λειτουργούμε ως δήμος με μοντέλα διοίκησης εποχής 1950 – 1960. Την εποχή όπου διδαχτήκατε στρατιωτική διοίκηση κ. Δήμαρχε. Όλα περνούν από το γραφείο του διοικητή – δημάρχου στην παρούσα φάση. Δεν μπορώ να κρίνω ότι για εκείνη την εποχή που διοικούσατε το στράτευμα, ίσως και να ήταν αποτελεσματικό, αλλά σήμερα που οι εποχές και οι ανάγκες είναι τελείως διαφορετικές μάλλον πάμε όπισθεν αντί για εμπρός. Σε πρώτη φάση και με τον σεβασμό που έχω για το άτομο σας κ. δήμαρχε, πρέπει να ξεκινήσετε άμεσα σεμινάρια σύγχρονης διοίκησης εργατικού δυναμικού για εταιρείες και οργανισμούς αλλά νομίζω ότι δεν θα τα έχετε ολοκληρώσει μέχρι την διεκδίκηση της επόμενης θητείας που σχεδιάζετε. Γιατί όπως και εσείς, αισθάνομαι έχετε καταλάβει, ότι δεν έχετε αφήσει ούτε ένα μικρό έργο για να σας θυμόμαστε. Συγνώμη, εκτός από τα δεκάδες απαγορευτικά σήματα κλειστών εθνικών και επαρχιακών οδών, όπου και αυτά θέλουν αντικατάσταση.

 

       Σταματήστε να συμπεριφέρεστε σαν κάτι πολιτικούς παλαιάς κοπής μετά τον πόλεμο, που δεν εμπιστεύονταν ούτε την ίδια τους την οικογένεια. Προσπαθήστε στον λίγο χρόνο που σας απομένει να δώσετε στους πολιτικούς σας συνεργάτες αλλά και στις υπηρεσίες του δήμου, την αξιοπρέπεια που τους αρμόζει. Έχετε πολύ καλούς και ταλαντούχους πολιτικούς συνεργάτες και έναν τεχνοκράτη γενικό γραμματέα που δεν στέριωσε, οι οποίοι δυστυχώς εάν δεν σας ρωτήσουν δεν μπορούν να κάνουν τίποτα. Από την άλλη πλευρά οι υπηρεσίες του δήμου μας εάν δεν πάρουν το παράγγελμα σας απλά κάθονται και σας κοιτούν. Πιστέψτε με ότι τρεις πόλεις δεν μπορούν να λειτουργήσουν με την ενός και μόνον ανδρός αρχή αλλά με πολύ συλλογική δουλειά και με πρωτοβουλίες που θα έπρεπε να παίρνουν τα έμπειρα πολιτικά στελέχη σας.

 

         Δείτε κι αυτό: Άδωνις Γεωργιάδης: Ευκαιρία για το κράτος η υψηλή τιμή της βενζίνης (video)

 

      Οι υπηρεσίες είναι για να κάνουν τα πλέον απαραίτητα χωρίς να μπορούν να σχεδιάζουν και να λειτουργούν αυτόνομα προς όφελος των πολιτών. Έστω και μία ελάχιστη υποχρέωση του δήμου προς τους πολίτες την έχετε μετατρέψει σε τεράστιο ρουσφέτι για να δεσμεύετε τους συμπολίτες μας να σας ξαναψηφίσουν. Να είστε σίγουρος ότι δεν θα το κάνουν αυτή τη φορά! Νομίζω ότι το μήνυμα των δημοσκοπήσεων το έχετε λάβει και εάν δεν το γνωρίζετε παρακαλώ ρωτήστε να το μάθετε.

 

         Δείτε κι αυτό: Απίστευτη καταγγελία: Έδιωξαν από το νοσοκομείο τον εποχικό πυροσβέστη που τραυματίστηκε χθες στη Γλυφάδα!

 

      Στην εποχή που ζούμε χρειάζεται νέα μορφή διοίκησης του δήμου μας. Όχι ως παράρτημα κομματικής οργάνωσης μεταφοράς πολιτικών αιτημάτων, αλλά ως σύγχρονος οργανισμός εξυπηρέτησης των πολιτών και ανάπτυξης των πόλεών μας. Με την χρήση νέων τεχνολογιών επικοινωνίας και σύγχρονων μηχανημάτων που με εύκολο τρόπο και λιγότερο κόπο θα έχουμε πολύ μεγαλύτερο έργο προς όφελος των πολιτών. Άγνωστες έννοιες για τον δήμο μας που το μόνο που κοιτάτε είναι να μην κάνουμε τίποτε για να μην ενοχλήσουμε κανέναν και χάσουμε κάνα ψήφο. Δυστυχώς για όλους εμάς που αποφασίσαμε να μείνουμε και να επενδύσουμε στον τόπο μας βλέποντας τον να παραμένει στάσιμος για δεκαετίες ενώ τα πλεονεκτήματα του τόπου μας είναι σαφώς περισσότερα από τα μειονεκτήματα.

 

Σας ευχαριστώ για την ανάγνωση,

Άγγελος Μακρυγιάννης

Δημοτικός Σύμβουλος

Επικεφαλής Συνδυασμού Όμορφες Πόλεις