Αγ. Παρασκευή: Συνάντηση με τους εργαζόμενους μετά τις καταγγελίες

Με τους εργαζόμενους του Δήμου συναντήθηκε ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής Γιάννης Μυλωνάκης στο 1ο ΕΠΑΛ λίγες εβδομάδες μετά την απεργία τους. Το σωματείο έκανε λόγο μεταξύ άλλων για «περιστατικά παραβίασης προσωπικού χώρουαμφισβήτησης της εργασιακής μας κατάρτισης και σε πρωτοφανή απαξίωση από μέλη της διοίκησης, που έχουν προκαλέσει δυσμενείς συνθήκες επιβίωσης στον εργασιακό χώρο».

3 0114 AG PAR 110324

Με ανακοίνωση του ο Δήμος Αγίας Παρασκευής αναφέρει: «Στόχος ήταν να παρουσιάσει  στους εργαζόμενες τους βασικούς άξονες του προγράμματος της νέας δημοτικής αρχής αλλά κυρίως να διαμηνύσει τη βούληση του ότι θα είναι σε ανοικτή γραμμή επικοινωνίας μαζί τους, προκειμένου από κοινού να βελτιώσουν τις παρεχόμενες υπηρεσίες προς τους πολίτες, με στόχο την αναβάθμιση της καθημερινότητας και της ποιότητας ζωής τους.

«Πήραμε μία ξεκάθαρη εντολή από τους πολίτες της Αγίας Παρασκευής να αλλάξουμε την πόλη. Ωστόσο για να γίνει αυτό πρέπει πρώτα να αλλάξουμε το Δήμο μας» επισήμανε ο Δήμαρχος και πρόσθεσε: «Θέλουμε ένα Δήμο πιο λειτουργικό, πιο φιλικό, πιο ανθρώπινο, έναν Δήμο που σέβεται και εξυπηρετεί τον πολίτη, ωστόσο μόνο με τη δική σας στήριξη θα μπορέσουμε να πάμε σ΄ένα καλύτερο αύριο». 

Στη συνέχεια ο κ. Μυλωνάκης υπογράμμισε πως στόχος του είναι να διοικήσει, χωρίς αποκλεισμούς και αστερίσκους, με όρους ισότητας, δικαιοσύνης, διαφάνειας, αξιοκρατίας και με συνεχή λογοδοσία στους πολίτες.

Ιδιαίτερη έμφαση έδωσε στην κατάλληλη αξιοποίηση των εργαζομένων με στόχο να λειτουργούν αποτελεσματικότερα και πιο ευέλικτα, ενώ, όπως ανέφερε, έχουν ξεκινήσει ήδη διαδικασίες για την ενίσχυση του, κυρίως σε κρίσιμες υπηρεσίες.

«Σε αυτή την προσπάθεια δεν περισσεύει κανείς. Το αύριο της Αγίας Παρασκευής μας χωράει όλους», ανέφερε χαρακτηριστικά κλείνοντας ο κ. Μυλωνάκης.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης κόπηκε η καθιερωμένη πίτα για τη νέα χρονιά και μοιράστηκαν δώρα σε εργαζόμενους κατόπιν σχετικής κλήρωσης».