Αγ. Παρασκευή: Εγκαίνια για το εκλογικό κέντρο του Γ. Μυλωνάκη

Το εκλογικό τους κέντρο εγκαινιάζουν οι «Αλλάζουμε την Αγία Παρασκευή», με υποψήφιο Δήμαρχο τον Γιάννη Μυλωνάκη, σήμερα, Πέμπτη 13 Ιουλίου, στις 8.30 το βράδυ, στην οδό Ευεργέτου Γιαβάση 11 (πεζόδρομος), στην πλατεία Αγίας Παρασκευής. Με ανακοίνωση της η παράταξη αναφέρει:

Αγ. Παρασκευή: Εγκαίνια για το εκλογικό κέντρο του Γ. Μυλωνάκη

Ανεβαίνει ο υδράργυρος, ανεβαίνουν και οι… ταχύτητες του Ανεξάρτητου Δημοτικού Συνδυασμού «Αλλάζουμε την Αγία Παρασκευή», ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών του Οκτωβρίου. Σημαντικός σταθμός σε αυτή τη διαδρομή μας είναι τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου μας, που θα πραγματοποιηθούν την Πέμπτη 13 Ιουλίου 2023.

Τα μέλη και οι φίλοι της δημοτικής μας παράταξης, μαζί με τον επικεφαλής και υποψήφιο δήμαρχο Αγίας Παρασκευής Γιάννη Μυλωνάκη, σας περιμένουμε στις 8.30 το βράδι, στην οδό Ευεργέτου Γιαβάση 11 (πεζόδρομος), στην πλατεία Αγίας Παρασκευής.

Η βραδιά θα ξεκινήσει με τον Αγιασμό του εκλογικού κέντρου, θα συνεχιστεί με την ομιλία του Γ. Μυλωνάκη και την παρουσίαση των υποψηφίων του συνδυασμού, και θα ολοκληρωθεί με πάρτι και κεράσματα, όπου θα έχουμε την ευκαιρία να συζητήσουμε χαλαρά και «να δώσουμε μαζί τον τόνο της ανανέωσης», όπως αναφέρει στο σχετικό μήνυμά του ο υποψήφιος δήμαρχος.