Αυστηρώς Κατάλληλο

Η Θεατρική Εταιρεία: “Τα Παιδία Καλλιτεχνούν” υπό τη σκηνοθεσία του Λεωνίδα Χρυσομάλλη, παρουσιάζει για πρώτη φορά και για περιορισμένες παραστάσεις, την πολυαγαπημένη ταινία των Μιχάλη Ρέππα και Θανάση Παπαθανασίου “Αυστηρώς Κατάλληλο”, σε θεατρική διασκευή του Γιάννη Βλαβιανού.

..
Μέσα στον κυκεώνα των αρνητικών συναισθημάτων της Ελλάδας του σήμερα, το έργο παραμένει πιο επίκαιρο από ποτέ, θίγοντας φλέγοντα ζητήματα, με το μοναδικό και ανεπανάληπτο χιούμορ των Ρέππα – Παπαθανασίου.
..

Η θεατρική μεταφορά της ταινίας, είναι ένα καινοτόμο εγχείρημα για την ομάδα μας. Μία πρωτοποριακή κίνηση, που μόνο σκοπό έχει την διασκέδαση του κοινού, με ένα κείμενο που αγαπήθηκε πολύ από την ταινία και θα ζωντανέψει ξανά… Αυτή τη φορά όμως, στο θεατρικό σανίδι.

..
Λίγα λόγια για την υπόθεση:
..

Δύο Έλληνες νέοι σκηνοθέτες αναζητούν παραγωγό για το φιλμ τους “Το Τέλος του Πάθους” και καταλήγουν στον Τάκη Πανουργιά, “Βασιλιά” του πορνό στη δεκαετία του ’70. Εκείνος όμως σκοπεύει να γυρίσει την ταινία δύο φορές. Στα ίδια σκηνικά, μία ταινία τέχνης και μία ταινία ενήλικου περιεχόμενου. Τι θα γίνει όμως όταν αυτά τα δύο μπλεχτούν μεταξύ τους;

Συντελεστές

Σκηνοθεσία: Λεωνίδας Χρυσομάλης

Σκηνοθέτης Β’: Γιάννης Βλαβιανός

Θεατρική προσαρμογή: Γιάννης Βλαβιανός

Σχεδιασμός φωτισμών: Τα Παιδία Καλλιτεχνούν – Ηλίας Κόκκινος

Ήχος: Τα Παιδία Καλλιτεχνούν

Σκηνικά: Τα Παιδία Καλλιτεχνούν

Τεχνικός Σκηνικών: Οδυσσέας Καστρινός

Επιμέλεια makeup: Τα Παιδία Καλλιτεχνούν

Κομμώσεις: Τα Παιδία Καλλιτεχνούν

Φωτογραφίες: Τα Παιδία Καλλιτεχνούν

Παραγωγή: KidsActing – Planno

Ερμηνεύουν: Αριάδνη Μπαρόλα, Ιφιγένεια Νικολαΐδου, Ελένη Χαμπιλίδου, Χρήστος Σάφκας, Γιώργος Παπαδάκης, Έλενα Δρακοπούλου, Στέλιος Λεοντσίνης, Παναγιώτης Τριανταφύλλου, Γιώργος Μαλέκας, Γιάννης Φαμέλης, Κατερίνα Φυτίλη, Δανάη Φούσκα, Δώρα Γαλάνη, Γιάννης Βλαβιανός, Ζέτα Ντίλη, Χαρά Χατζηκαλύμνιου, Εύα Δημάδη, Πέννυ Παπαϊωάννου, Ειρήνη Μπαλατσού, Μιχάλης Βλαβιανός, Απόστολος Δούκας, Κώστας Νομικός, Γιώργος Λούκος.

Πρεμιέρα: 1η Ιουνίου στις 21:00

Θέατρο Αλέκος Αλεξανδράκης, Κυψέλης 54, Αθήνα 113 62

Από Σάββατο 1η Ιουνίου στις 21:00 για περιορισμένο αριθμό παραστάσεων.

Σημείωση: Λόγω αυξημένης ζήτησης, προστέθηκαν δύο επιπλέον παραστάσεις την Παρασκευή 14/6 και το Σάββατο 15/6.

Προπώληση: 12€
Ταμείο: 15€

Διάρκεια: 130 λεπτά (συμπεριλαμβανομένου 10λεπτου διαλείμματος)