Με αριθμούς πλέον αποτυπώνονται τα αποτελέσματα της διοίκησης Τομπούλογλου στη Ν. Φιλαδέλφεια -Ν. Χαλκηδόνα: Και νέα αύξηση στα δημοτικά τέλη, μέσα σε λιγότερο από δύο χρόνια, με τη συνολική αύξηση να φτάνει το 93% (!) και αυτό σε διάστημα λιγότερο των δύο ετών.
Η νέα αύξηση είναι ομολογία αποτυχίας στη διαχείριση των οικονομικών του Δήμου – για την οποία έχουν ακουστεί σκληρές κριτικές από την αντιπολίτευση.
“Πάρτι απευθείας αναθέσεων” έχει κατηγορηθεί ότι κάνει η διοίκηση Τομπούλογλου και οι συνεχείς αυξήσεις στη φορολογία των κατοίκων του Δήμου επιβεβαιώνει ότι αυτή η διοίκηση ακόμα και με αυξημένα τέλη κατά 77% δε μπορεί να διοικήσει το Δήμο.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η αύξηση του 77% που επεβλήθη το 2024 φέρνει κάθε χρόνο στα ταμεία του Δήμου περισσότερα από 2.500.000 ευρώ, που υπό τη συγκεκριμένη διοίκηση δεν φαίνονται αρκετά
Αυτήν την ώρα η εισήγηση της αύξησης συζητείται στη δημοτική επιτροπή όπου με βεβαιότητα θα εγκριθεί και θα πάει στο δημοτικό συμβούλιο, όπου και εκεί η διοίκηση διαθέτει την πλειοψηφία να την περάσει.




