Στην Αγία Παρασκευή η επόμενη παρουσίαση του βιβλίου του Γιάννη Μπρούζου «Τι πραγματικά αξίζει», στο καφέ-μπιστρό Tosa (Ηρώων Πολυτεχνείου 6, πλατεία Αγίας Παρασκευής), στις 18:30 το Σάββατο 29 Νοεμβρίου.
Ο συγγραφέας του βιβλίου αντιμετωπίζει δύο μορφές καρκίνου τελικού σταδίου, και το τελευταίο διάστημα ανάμεσα σε πολλαπλές θεραπείες και επεμβάσεις, έγραψε μια συλλογή με 24 γράμματα στον επτάχρονο γιο του Στέλιο. Η συλλογή αυτή έγινε το βιβλίο «Τι πραγματικά αξίζει».

Την εκδήλωση θα συντονίσει ο Παναγιώτης Αντωνίου, πρώην δημοτικός σύμβουλος με το «Φυσάει Κόντρα στην Αγία Παρασκευή», ενώ θα μιλήσουν για αυτό η Αλίκη Κοσυφόγλου, διδάκτορισσα Πολιτικής Επιστήμης, και ο Φάνης Παπαγεωργίου, πανεπιστημιακός και ποιητής.
Ο Γιάννης Μπρούζος θα βρίσκεται στο χώρο από τις 18.00 για να μοιράσει το βιβλίο του μαζί με αγκαλιές και αφιερώσεις.
Όλες οι πληροφορίες για την προσπάθειά του και πως μπορείτε να τον υποστηρίξετε υπάρχουν στη σελίδα εδώ: https://sites.google.com/view/ti-pragmatika-axizei/




