Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Λυκόβρυσης – Πεύκης - EKFRASI.net

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Λυκόβρυσης – Πεύκης

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Λυκόβρυσης – Πεύκης. Η συνεδρίαση του Σώματος, όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση – πρόσκληση του προέδρου του, θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη, 25 Νοεμβρίου 2025, στις 7.00′ μ.μ., στην αίθουσα συνεδριάσεων.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του γραφείου του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Λυκόβρυσης – Πεύκης έχει ως εξής:

Σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 67 του N.3852/2010 όπως τροποποιήθηκε και ισχύει, με το άρθρο 11 του Ν.5043/2023 καλείστε να προσέλθετε στο Δημαρχείο της Δημοτικής Κοινότητας Πεύκης (Ελ. Βενιζέλου 15, Πεύκη) σε Δια Ζώσης Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου η οποία θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, την 25/11/2025 ημέρα ΤΡΙΤΗ και ώρα 19:00 , με τα κάτωθι θέματα:



1 Προέγκριση πολιτιστικών εκδηλώσεων Δεκεμβρίου 2025.
2 Μεταφορά της λαϊκής αγοράς της Δ.Ε. Λυκόβρυσης.
3 Τροποποίηση της υπ’ αριθμ.88/2024 απόφασης Δ.Σ. με θέμα «Επικαιροποίηση του Κανονισμού Λειτουργίας του Κοινωνικού Παντοπωλείου Δήμου Λυκόβρυσης Πεύκης.
4 Χωροταξική κατανομή αποφοίτων Δημοτικών Σχολείων στην Α’ Τάξη Γυμνασίου και αποφοίτων Γυμνασίου στην Α’ Τάξη Λυκείου.
5 Εισήγηση για συνοδεία νηπίου από λογοθεραπευτή/τρια.
6 Έγκριση ή μη της με αριθμό 234/2025 απόφαση της Δημοτικής Επιτροπής σχετικά με την «Γνωμοδότηση για χορήγηση θέσης στάθμευσης ΑΜΕΑ, επί της οδού Χρυσοστόμου Σμύρνης 53, στην Δημοτική Κοινότητα Πεύκης.
7 Μεταβολές Σχολικών Μονάδων Δήμου Λυκόβρυσης Πεύκης για το σχολικό έτος 2026-2027.
8 Έγκριση ή μη της απόφασης της Δημοτικής Επιτροπής σχετικά με την «Κοπή και κλάδεμα δέντρων σε κοινόχρηστους χώρους».
9 Συζήτηση και λήψη απόφασης για την έγκριση της μελέτης με τίτλο «Αναβάθμιση Αστικών Περιοχών και ενίσχυση πρασίνου του Δήμου Λυκόβρυσης Πεύκης».
10 Συζήτηση και λήψη απόφασης για την έγκριση της κυκλοφοριακής μελέτης στα πλαίσια της χωροθέτησης του υπόγειου χώρου στάθμευσης στο ΟΤ25Α της Δ.Κ. Πεύκης του Δήμου Λυκόβρυσης Πεύκης.
11 Ψήφιση Τροποποίησης Οργανισμού Εσωτερικής Υπηρεσίας Δήμου Λυκόβρυσης Πεύκης – Τροποποίηση της υπ’ αριθμ.86/2025 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου.
12 Εισηγητική έκθεση Γ’ τριμήνου του έτους 2025, για την πορεία εκτέλεσης του Προϋπολογισμού οικ. έτους 2025.
13 Καθορισμός συντελεστή τελών καθαριότητας και ηλεκτροφωτισμού για το έτος 2026.
14 Καθορισμός συντελεστή φόρου ηλεκτροδοτούμενων χώρων για το έτος 2026.
15 Καθορισμός συντελεστή τέλους ακίνητης περιουσίας του Δήμου Λυκόβρυσης Πεύκης για το έτος 2026.
16 6η Αναμόρφωση Προϋπολογισμού Οικονομικού έτους 2025.
17 Έγκριση ή μη Πρακτικού Επιτροπής Καταστροφής κινητών αντικειμένων του Δήμου χωρίς καμία αξία του 3ου Νηπιαγωγείου Λυκόβρυσης.
18 Απόφαση για την αποδοχή ή αποποίηση της κληροδοσίας ακινήτου την οποία άφησε η Αναστασία Μάντζαρη Διακάκη στο Δήμο Λυκόβρυσης Πεύκης.
19 Συμμετοχή του Δήμου Λυκόβρυσης Πεύκης στο Δίκτυο με την επωνυμία «Πανελλήνιο Δίκτυο για τους 17 Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης ΟΗΕ, Πολιτισμός , Παιδεία, Περιβάλον ΟΤΑ Α.Μ.Κ.Ε.»
20 Λήψη Απόφασης του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης για Τροποποίηση του Εγκεκριμένου Ρυμοτομικού Σχεδίου σε Τμήμα της οδού Αθανασίου Διάκου μεταξύ του Ο.Τ. 106 & Ο.Τ.107, στην Λυκόβρυση.

Επικαιρότητα

Λαϊκή Ενότητα: Πανηγυρίζει τις συμφωνίες για τους υδρογονάνθρακες η κυβέρνηση φορτώνοντας με επιπλέον φόρους τους πολίτες

Η κυβέρνηση πανηγυρίζει για τις συμφωνίες με τους Αμερικανούς για τους υδρογονάνθρακες, αλλά οι φόροι και η ακρίβεια θα συνεχίσουν να λεηλατούν τα λαϊκά  εισοδήματα, δηλώνει