Ηλ. Αποστολόπουλος: Με μήνυση απαντά στην κριτική Σιώτου – Χαμηλοθώρη - EKFRASI.net

Ηλ. Αποστολόπουλος: Με μήνυση απαντά στην κριτική Σιώτου – Χαμηλοθώρη

“Πρόκειται για μέθοδο SLAPP” δηλώνει η παράταξη 8 Προτάσεις για τη μήνυση του Δημάρχου Παπάγου – Χολαργού Ηλία Αποστολόπουλου στις Μαρία Σιώτου και Νατάσα Χαμηλοθώρη για “συκοφαντική δυσφήμιση”.

Η αιτία, όπως αναφέρεται, η κριτική για πληρωμή έργου από τη δημοτική αρχή, το οποίο δεν είχε ολοκληρωθεί.

Η ανακοίνωση της παράταξης 8 Προτάσεις:

ΔΕΝ εκφοβιζόμαστε, ΔΕΝ εκβιαζόμαστε, ΔΕΝ σταματάμε να ελέγχουμε την εξουσία

Ο Δήμαρχος Ηλ. Αποστολόπουλος, μετά τα ΜΑΤ που έφερε στους δημότες και τους οδήγησε στο Αστυνομικό Τμήμα και τις δικαστικές αίθουσες, τώρα μηνύει και την αντιπολίτευση.

Μήνυση για «συκοφαντική δυσφήμιση» κατέθεσε εναντίον των Δημοτικών Συμβούλων της παράταξης μας «8ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ για μία Βιώσιμη Πόλη» Σιώτου και Χαμηλοθώρη, επειδή έκαναν τεκμηριωμένα και με συνέπεια το έργο, που η τοπική κοινωνία τους ανέθεσε και είναι Συνταγματικά κατοχυρωμένο, του ελέγχου και της κριτικής.

Η Δημοτική Επιτροπή ενέκρινε πληρωμή και παραλαβή για το έργο της διαμόρφωσης πεζοδρομίων στις οδούς Αλεβιζάτου, Ασπασίας, Κωνσταντινουπόλεως, χωρίς αυτό να έχει γίνει ολόκληρο. Η παράταξη «8ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ», όπως όφειλε, ενημέρωσε την τοπική κοινωνία του Παπάγου και του Χολαργού και δια των εκπροσώπων της, κατέθεσε προσφυγή στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση κατά της απόφασης, αίτημα πειθαρχικής δίωξης, ενώ ζήτησε και εξηγήσεις από το Πράσινο Ταμείο που χρηματοδότησε το έργο.

Στριμωγμένος και φοβισμένος ο κ. Αποστολόπουλος, μη μπορώντας να δώσει πειστικές εξηγήσεις, αφού διόρθωσε χειρόγραφα και εκ των υστέρων δημόσιο έγγραφο της απόφασης της Δημοτικής Επιτροπής, αφού έβγαλε στη δημοσιότητα μικρό απόσπασμα ηχητικών πρακτικών που βόλευε, αφού επικαλείται έγγραφα που δεν αποδεικνύουν την ολοκλήρωση του έργου, αφού ήδη χρησιμοποίησε μεθόδους «δολοφονίας χαρακτήρων» που απέτυχαν, τώρα κατέθεσε και μήνυση για «συκοφαντική δυσφήμιση» με ένα στόχο.

Τον εκφοβισμό!

Κλασικές πρακτικές μιας αλαζονικής εξουσίας, που νομίζει ότι με την κομματική της ομπρέλα είναι υπεράνω νόμων, λογοδοσίας και δημόσιων ελέγχων. Κλασικές μέθοδοι «SLAPP» των αυταρχικών καθεστώτων (Τραμπ, Ερντογάν κ.ά.), που προσπαθούν να αποφύγουν τη λογοδοσία και να κρατήσουν μακρυά τον κοινωνικό έλεγχο ποινικοποιώντας τον δημόσιο διάλογο.

Όπως είναι γνωστό, τα μέλη της παράταξης «8ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ» έχουν δώσει συμπληρωματικό όρκο, να υπερασπίζονται τα συμφέροντα των δημοτών και του περιβάλλοντος και δεν πρόκειται να τον παραβιάσουν.

Ο κ. Αποστολόπουλος και οι συνεργάτες του στόχευσαν στην πολιτική και οικονομική μας εξόντωση, ποινικοποιώντας τον πολιτικό διάλογο.

Δηλώνουμε σε όλους τους τόνους.

Ούτε βήμα πίσω!

Θα τους ταράξουμε στην νομιμότητα!

Συνεχίζουμε να ελέγχουμε και να ενημερώνουμε.

Δεν φοβόμαστε! Δεν σιωπούμε!

Η αντίστροφη μέτρηση για την πολιτική κατάρρευση του Δημάρχου των ΜΑΤ, των διαγραφών και των μηνύσεων, έχει ήδη ξεκινήσει!

Επικαιρότητα

Στη Νέα Ιωνία το 7ο Αντάμωμα Μικρασιατών!

Στην προσφυγομάνα Νέα Ιωνία θα πραγματοποιηθεί το 7ο Αντάμωμα Μικρασιατών, μετά και την απόφαση που έλαβε η Ομοσπονδία Προσφυγικών Σωματείων Ελλάδας (ΟΠΣΕ) στη συνεδρίαση της

Συνεδρίασε ενόψει χειμερινής περιόδου το Τοπικό Συντονιστικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας Δήμου Περιστερίου

Συνεδρίασε ενόψει χειμερινής περιόδου το Τοπικό Συντονιστικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας Δήμου Περιστερίου. Η συνεδρίαση είχε σκοπό τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων πρόληψης και προστασίας από

7.000 μια φιλοισραηλινή ανάρτηση!

Έτσι γίνεται κατανοητό πως υπάρχουν ακόμα υποστηρικτές της γενοκτονίας! Σύμφωνα με τα WikiLeaks, στο πλαίσιο μιας προσπάθειας της ισραηλινής κυβέρνησης να αντιμετωπίσει τη μείωση της