Στο Νοσοκομείο Νίκαιος ο Πάνος Ρούτσι για προληπτικές εξετάσεις - EKFRASI.net

Στο Νοσοκομείο Νίκαιος ο Πάνος Ρούτσι για προληπτικές εξετάσεις

ΕΚΤΑΚΤΟ: Δεκτό το αίτημα του Πάνου Ρούτσι για τοξικολογικές εξετάσεις στον γιο του

Το πρωί της Παρασκευής 3 Οκτωβρίου μεταφέρθηκε στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας ο Πάνος Ρούτσι για να υποβληθεί σε προληπτικές εξετάσεις, συνοδευόμενος από τη σύζυγό του.

Μόλις ολοκληρωθούν οι εξετάσεις, ο κ. Ρούτσι θα επιστρέψει στο Σύνταγμα, συνεχίζοντας την απεργίας πείνας για 19η μέρα, με ξεκάθαρο αίτημα για την εκταφή και τη διενέργεια τοξικολογικών εξετάσεων στον γιο του Ντένις, που σκοτώθηκε στο έγκλημα των Τεμπών.

Με δηλώσεις του, μάλιστα, ξεκαθάρισε πως θέλει να είναι «παρών» στην εκταφή μαζί με τη δικηγόρο του και ιατροδικαστή που θα έχει επιλέξει ο ίδιος. «Για να φτάσω σε αυτό το σημείο δεν υπήρχε άλλη λύση. Θέλω και έχω δώσει μια υπόσχεση στο παιδί μου ότι θα μάθω από τι έφυγε και θα το μάθω. Δεν θα σταματήσω ούτε λεπτό μέχρι να μάθω την αλήθεια», είπε.

Σημειώνεται πως η Επιτροπή Αλληλεγγύης στον απεργό πείνας Πάνο Ρούτσι, καλεί σε νέα συγκέντρωση στο Σύνταγμα την Κυριακή 5 Οκτωβρίου, στις 17:30.

Επικαιρότητα

Η ατομική έκθεση της Άρτεμις Χατζηγιαννάκη, “Θηραϊκές Τελετουργίες”, έρχεται στον Φιλολογικό Σύλλογο “Παρνασσός”

Η ατομική έκθεση της Άρτεμις Χατζηγιαννάκη, “Θηραϊκές Τελετουργίες”, μετά την επιτυχία που γνώρισε η παρουσίαση της στη Σαντορίνη, έρχεται στον Φιλολογικό Σύλλογο “Παρνασσός” όπου και