Παγκόσμιος Πρωταθλητής ο Κουγιουμτσίδης (vid) - EKFRASI.net

Παγκόσμιος Πρωταθλητής ο Κουγιουμτσίδης (vid)

Παγκόσμιος Πρωταθλητής ο Κουγιουμτσίδης (vid)

Νέος παγκόσμιος πρωταθλητής των 79 κιλών στην ελεύθερη πάλη ο Γιώργος Κουγιουμτσίδης!

Ο 24χρονος Έλληνας παλαιστής αντιμετώπισε στον τελικό της διοργάνωσης, στο Ζάγκρεμπ, τον Αμερικανό Λίβαϊ Χάινς, κερδίζοντας με 3-2 στα σημεία.

Με αυτόν τον τρόπο, ο Γιώργος Κουγιουμτσίδης έγινε ο πρώτος Έλληνας παλαιστής που κατακτά το χρυσό σε Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.

Ο Κουγιουμτσίδης γεννήθηκε τον Οκτώβριο του 2001 στη Θεσσαλονίκη. Στην καριέρα του ήδη μετράει τρεις συνεχόμενους τίτλους ως Κ23 στα Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα από το 2022 και μετά (Πλόβντιβ, Βουκουρέστι, Μπακού) ενώ το 2023 κατέκτησε το χρυσό στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα των Ανδρών.

Επικαιρότητα

Oktoberfest στη Γερμανική Σχολή Αθηνών

Oktoberfest στη Γερμανική Σχολή Αθηνών

Το Σάββατο, 11 Οκτωβρίου 2025 από τις 12:00 έως τις 18:00 θα πραγματοποιηθεί το παραδοσιακό Oktoberfest στη Γερμανική Σχολή Αθηνών. Η DSA, ο Σύλλογος Αποφοίτων και ο Σύλλογος Γονέων της