Τραμπ: Ρωσία, Κίνα και Βόρεια Κορέα «συνωμοτούν» εναντίον των ΗΠΑ - EKFRASI.net

Τραμπ: Ρωσία, Κίνα και Βόρεια Κορέα «συνωμοτούν» εναντίον των ΗΠΑ

Ανησυχεί τις ΗΠΑ και τον πρόεδρό τους Ντόναλντ Τραμπ η στρατηγική προσέγγιση των Ρωσίας – Κίνας – Ινδίας κλπ.

Δυσκολεύουν τα πράγματα. Δασμοί και κυρώσεις γυρίζουν μπούμερανγκ

Στο κάδρο της “συνομωσίας” εναντίον των ΗΠΑ μπαίνει και ο συνήθης ύποπτος, η Βόρεια Κορέα.

Στον λογαριασμό του στο Truth Social έγραψε:

«Πολλοί Αμερικανοί πέθαναν στην προσπάθεια της Κίνας για Νίκη και Δόξα. Ελπίζω να τιμηθούν και να τους θυμόμαστε δικαίως για το θάρρος και τη θυσία τους!», έγραψε ο Τραμπ.  «Παρακαλώ δώστε τους θερμότερους χαιρετισμούς μου στον Βλαντιμίρ Πούτιν και τον Κιμ Γιονγκ Ουν, καθώς συνωμοτούν εναντίον των Ηνωμένων Πολιτειών” ζήτησε από τον Σι Τζιπίνγκ.

Ο βοηθός του Πούτιν για θέματα εξωτερικής πολιτικής, Γιούρι Ουσάκοφ, δήλωσε ότι το μήνυμα του Τραμπ προφανώς έγινε για αστείο και ότι «κανείς δεν σχεδιάζει συνωμοσίες εδώ». Πρόσθεσε: «Μπορώ να διαβεβαιώσω ότι όλοι γνωρίζουν τον ρόλο που διαδραματίζουν οι ΗΠΑ και η κυβέρνηση Τραμπ, και ο πρόεδρος προσωπικά, στις τρέχουσες διεθνείς υποθέσεις».

Επικαιρότητα

Στον ΟΠΕΚΕΠΕ αγρότες και κτηνοτρόφοι: Στα όρια τους από ευλογιά και καθυστερήσεις στις πληρωμές

Στον ΟΠΕΚΕΠΕ αγρότες και κτηνοτρόφοι: Στα όρια τους από ευλογιά και καθυστερήσεις στις πληρωμές

Μετά το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, αγρότες και κτηνοτρόφοι κατευθύνθηκαν με πορεία προς τα κεντρικά γραφεία του ΟΠΕΚΕΠΕ, τα οποία φυλάσσονται από ισχυρές αστυνομικές.

Κάλεσμα σε εθελοντές για τη συγκομιδή ελαιόκαρπου από τον Δήμο Περιστερίου – Το λάδι θα δοθεί σε άπορες οικογένειες

Ο Δήμος Περιστερίου σκοπεύει να πραγματοποιήσει συγκομιδή ελαιόκαρπου από τις ελιές που υπάρχουν στα όρια του με σκοπό να παραδώσει το παραγόμενο λάδι σε άπορες