Σχέδιο για νέες συνδέσεις στο δίκτυο αποχέτευσης αλλά και περαιτέρω ενίσχυση του δικτύου αντιπλημμυρικής θωράκισης της πόλης προχωρά ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής, υπολογίζοντας κονδύλι ύψους 500.000 ευρώ.

..
Στην τελευταία συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής εγκρίθηκε η μελέτη της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου με την οποία προβλέπεται η υλοποίηση νέων συνδέσεων στο κεντρικό δίκτυο ακαθάρτων υδάτων (πχ σε περιπτώσεις νέων οικοδομών) καθώς και οι στρατηγικές παρεμβάσεις στο δίκτυο όμβριων, όπου απαιτείται ενίσχυση της αντιπλημμυρικής υποδομής.
..
«Φροντίζουμε να εξελίσσουμε συνεχώς την αντιπλημμυρική θωράκιση της πόλης μας για να προστατεύσουμε τους δημότες μας και την περιουσία τους. Έργο στην πράξη, έργο ουσίας, έργο για την πόλη και τους πολίτες», το μήνυμα του δημάρχου Ηρακλείου Αττικής, Νίκου Μπάμπαλου.