Πρόσκληση συμμετοχής σε Διαδικτυακή Έκθεση Ζωγραφικής Παιδιών - EKFRASI.net

Πρόσκληση συμμετοχής σε Διαδικτυακή Έκθεση Ζωγραφικής Παιδιών

Από το Δίκτυο Αλληλεγγύης Αγίας Παρασκευής η πρόσκληση.

..

Με θέμα την Ειρήνη, καλούνται τα παιδιά να δημιουργήσουν την ζωγραφιά τους, για να ευαισθητοποιηθούν οι μεγάλοι αυτού του κόσμου, να σταματήσουν τους πολέμους. Οι μικροί καλλιτέχνες θα εκφράσουν τις ανησυχίες, την αγωνία τους και τις προτάσεις τους, μέσα από την τέχνη, για να σταματήσουν οι πόλεμοι, να πάψουν να βασανίζονται οι λαοί, να πεθαίνουν τα παιδάκια και να έρθει η Ειρήνη παντού.

..

Τα παιδιά καλούνται να φανταστούν και να αποτυπώσουν την Ειρήνη, ως παγκόσμιο αίτημα και προϋπόθεση για την βελτίωση της κοινωνίας μας.

..

Υποβολή έργων μέχρι το τέλος Σεπτεμβρίου 2025.

..

Τα έργα των παιδιών θα υποβληθούν ηλεκτρονικά από σήμερα και από την 21η Σεπτεμβρίου 2025, Διεθνή Ημέρα Ειρήνης, θα αρχίσει η δημοσίευσή τους διαδικτυακά.

Το Δίκτυο Αλληλεγγύης μπορεί να παρατείνει την διάρκεια συμμετοχής.

Το Δίκτυο Αλληλεγγύης διατηρεί το δικαίωμα να εκθέσει τα έργα και σε φυσικό χώρο ή να τα δημοσιεύσει έντυπα.

Το Δίκτυο Αλληλεγγύης προσκαλεί παιδιά ηλικίας 4-15 ετών, παιδιά προσχολικής ηλικίας, όλων των τάξεων του δημοτικού και του γυμνασίου και Ειδικών Σχολείων, να λάβουν μέρος στην Έκθεση Παιδικής Ζωγραφικής με θέμα την Ειρήνη.

Αναφερόμαστε σε Έκθεση Ζωγραφικής και όχι σε Διαγωνισμό, επειδή θα εκτεθούν όλα τα έργα. Κάθε Ιδέα είναι πολύτιμη, κάθε Δημιουργία είναι μοναδική.

Επικαιρότητα

Ν. Σερετάκης για Οργανισμό: Λιγότεροι εργαζόμενοι, μονιμοποίηση της προσωρινότητας και «εθελοντές» (vid)

Ν. Σερετάκης για Οργανισμό: Λιγότεροι εργαζόμενοι, μονιμοποίηση της προσωρινότητας και «εθελοντές» (vid)

Η τοποθέτηση του Νίκου Σερετάκη, επικεφαλής της ΛΑΣ Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας, για την τροποποίηση του Οργανισμού Εσωτερικής Υπηρεσίας (ΟΕΥ). Τα σημεία της τοποθέτησης

Αγία Παρασκευή: Αντιδρά και ο Εξωραϊστικός Σύλλογος Αγίου Ιωάννη στις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Αγία Παρασκευή: Αντιδρά και ο Εξωραϊστικός Σύλλογος Αγίου Ιωάννη στις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Συχνό μποτιλιάρισμα, σύγχυση των οδηγών και λανθασμένη στάθμευση είναι τα προβλήματα που παρατηρούνται τις πρώτες μέρες, μετά τις νέες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον Άγιο Ιωάννη Αγίας