Και παρανομεί και αδιαφορεί ο Δήμαρχος, λέει η “Όραμα για την Αγία Παρασκευή” - EKFRASI.net

Και παρανομεί και αδιαφορεί ο Δήμαρχος, λέει η “Όραμα για την Αγία Παρασκευή”

Και παρανομεί και αδιαφορεί ο Δήμαρχος, καταγγέλλει η Δημοτική Παράταξη “Όραμα για την Αγία Παρασκευή” σχετικά με την χωρίς διακοπή λειτουργία του δημοτικού φωτισμού. Η παράταξη κατηγορεί τη δημοτική αρχή ότι χρεώνει με αυτόν τον τρόπο με χιλιάδες ευρώ τους πολίτες.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του γραφείου τύπου της παράταξης “Όραμα για την Αγία Παρασκευή” έχει ως εξής:

Παρανομείτε και αδιαφορείτε Δήμαρχε Μυλωνάκη

Δήμαρχε κ.Μυλωνάκη ο χαμηλός  δημοτικός φωτισμός ανάβει και σβήνει με τον ήλιο  ψηλά με συνέπεια την επιβάρυνση των Δημοτών με  δεκάδες χιλιάδες ευρώ .

Ορκιστήκατε να προστατεύετε τα συμφέροντα των δημοτών, θα μας πείτε πως και που το κάνετε;

Χάσατε, πιθανόν εσκεμμένα, ( ο χρόνος θα δείξει ) χρηματοδότηση 2 εκ. που θα έλυνε το πρόβλημα , σας κάναμε προτάσεις να το λύσετε αλλά συνεχίζει η ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ σας.

Εκείνο που σιγά-σιγά καταδεικνύεται, στους 18 μήνες διοίκησης είναι, έλλειψη γνώσεων, εμπειρίας για οργάνωση και προγραμματισμό επίλυσης απλών καθημερινών προβλημάτων αλλά πολλές σκοπιμότητες .

Σας αναγνωρίζουμε την ικανότητα να:

– Οργανώνετε υπερκοστολογημένες και με πανωπροίκια εκδηλώσεις.

– Έχετε υλοποιήσει, απευθείας αναθέσεις εκατομμυρίων χωρίς να λαμβάνετε υπόψη σας τις οδηγίες του Ελεγκτικού Συνεδρίου με την ετήσια έκθεση του 2022, η οποία σας έχει κοινοποιηθεί!!!!

– Αδιαφορείτε για τις οδηγίες της υπηρεσίας Επιτρόπου που αναφέρονται στον προσυμβατικό έλεγχο, που σας κοινοποιήθηκαν τον Ιανουάριο.2025.

– Παρανομείτε κατάφορα ζητώντας προσφορές και υπογράφοντας συμβάσεις όταν έχουν ολοκληρωθεί τα έργα .

– Στις αποφάσεις σας δεν λαμβάνετε υπόψη την θεμελιώδη αρχή του προσήκοντος μέτρου για να προστατεύσετε τα Δημοτικά Συμφέροντα, με συνέπεια τις αδικαιολόγητες!!! ΣΠΑΤΑΛΕΣ εις βάρος των δημοτών.

Επικαιρότητα

Η ατομική έκθεση της Άρτεμις Χατζηγιαννάκη, “Θηραϊκές Τελετουργίες”, έρχεται στον Φιλολογικό Σύλλογο “Παρνασσός”

Η ατομική έκθεση της Άρτεμις Χατζηγιαννάκη, “Θηραϊκές Τελετουργίες”, μετά την επιτυχία που γνώρισε η παρουσίαση της στη Σαντορίνη, έρχεται στον Φιλολογικό Σύλλογο “Παρνασσός” όπου και

Μήνυμα του Δημάρχου Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας, Γ. Τομπούλογλου, για την 52η επέτειο της εξέγερσης του Πολυτεχνείου

Ο Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας, Γ. Τομπούλογλου, προέβη στην παρακάτω δήλωση με αφορμή την 52η επέτειο της εξέγερσης του Πολυτεχνείου: Σήμερα, 52 χρόνια μετά, στεκόμαστε