Ταξί: Τρίωρη στάση εργασίας ως διαμαρτυρία για «παράνομη πιάτσα της Uber» - EKFRASI.net

Ταξί: Τρίωρη στάση εργασίας ως διαμαρτυρία για «παράνομη πιάτσα της Uber»

Σε εξέλιξη η απεργία των οδηγών ταξί - Μέχρι τι ώρα θα διαρκέσει

Τρίωρη στάση εργασίας στον χώρο του αεροδρομίου «Ελ. Βενιζέλος», για σήμερα Πέμπτη (15/5), από τις 12:00 έως τις 15:00 ανακοίνωσε το Συνδικάτο Αυτοκινητιστών Ταξί Αττικής (ΣΑΤΑ), με τους οδηγούς να διαμαρτύρονται για την εγκατάσταση «παράνομης πιάτσας της Uber δίπλα στη νόμιμη πιάτσα των ταξί».

«Απαιτούμε ισονομία και ανθρώπινες συνθήκες εργασίας. Οι θέσεις μας είναι ξεκάθαρες και αδιαπραγμάτευτες. Δεν χαρίζουμε μεταφορικό έργο που ανήκει στο ταξί και δεν διαπραγματευόμαστε την επαγγελματική μας υπόσταση» αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση το ΣΑΤΑ.

Τι δηλώνουν για τις συζητήσεις με το υπουργείο Μεταφορών

«Το προεδρείο πιστό στις αξίες που πρεσβεύει θα εξαντλήσει κάθε πιθανότητα διαλόγου με τον αναπληρωτή υπουργό Μεταφορών κ. Κυρανάκη. Αν αυτό δεν επιτευχθεί, ο κλάδος θα αναγκαστεί να κλιμακώσει τις κινητοποιήσεις», αναφέρει το ΣΑΤΑ, σχετικά με προηγούμενη αναφορά τους σε ενδεχόμενη 48ωρη απεργία.

Επικαιρότητα

Η ατομική έκθεση της Άρτεμις Χατζηγιαννάκη, “Θηραϊκές Τελετουργίες”, έρχεται στον Φιλολογικό Σύλλογο “Παρνασσός”

Η ατομική έκθεση της Άρτεμις Χατζηγιαννάκη, “Θηραϊκές Τελετουργίες”, μετά την επιτυχία που γνώρισε η παρουσίαση της στη Σαντορίνη, έρχεται στον Φιλολογικό Σύλλογο “Παρνασσός” όπου και

Μήνυμα του Δημάρχου Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας, Γ. Τομπούλογλου, για την 52η επέτειο της εξέγερσης του Πολυτεχνείου

Ο Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας, Γ. Τομπούλογλου, προέβη στην παρακάτω δήλωση με αφορμή την 52η επέτειο της εξέγερσης του Πολυτεχνείου: Σήμερα, 52 χρόνια μετά, στεκόμαστε