Αποκλεισμένο το μισό προαύλιο γιατί δεν κλαδεύουν επικίνδυνο δέντρο - EKFRASI.net

Αποκλεισμένο το μισό προαύλιο γιατί δεν κλαδεύουν επικίνδυνο δέντρο

Αποκλεισμένο το μισό προαύλιο γιατί δεν κλαδεύουν το δέντρο

Από τον Σεπτέμβρη ζητούν το κλάδεμα επικίνδυνου δέντρου οι γονείς του 7ου Δημοτικού Σχολείου Ηρακλείου, με μεγάλο μέρος του προαύλιου να παραμένει αποκλεισμένο για να μην υπάρξει ατύχημα.

Τη συγκεκριμένη κατάσταση καταγγέλλει με ανακοίνωσή του ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 7ου, τονίζοντας πως ήδη έχει πέσει κλαδί από το εν λόγω δέντρο, χωρίς βέβαια να χτυπήσει κάποιον μαθητή. Άλλωστε, όπως φαίνεται και στην παρακάτω φωτογραφία περιμετρικά του χώρου έχει τοποθετηθεί κορδέλα, ειδικά για τις ημέρες που υπάρχει δυνατός αέρας.

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων σημειώνει πως έχει καταθέσει αιτήματα για να κλαδευτεί το δέντρο από τον Σεπτέμβριο, αλλά ακόμα δεν έχει υπάρξει καμία ανταπόκριση από τη δημοτική αρχή. Έτσι ζητά το αυτονόητο, όπως αναφέρει, δηλαδή την άμεση παρέμβαση του Δήμου για να μην υπάρξει κάποιος τραυματισμός.

Επικαιρότητα

Μέχρι τον τελευταίο; (video)

Κάποιοι φαίνεται πως το ρητό “θα πολεμήσουν μέχρι τον τελευταίο” το εννοούν. Η εικόνα σε πόλη της Υπερκαρπαθίας στην Ουκρανία είναι ενδεικτική των τεραστίων απωλειών

Nέα μαθήματα Κινηματογραφικής Δημιουργίας και Φωτογραφίας στα Εργαστήρια Τέχνης του Δήμου Αγίας Παρασκευής

Nέα μαθήματα Κινηματογραφικής Δημιουργίας και Φωτογραφίας παραδίδονται στα Εργαστήρια Τέχνης του Δήμου Αγίας Παρασκευής, όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση του γραφείου τύπου του Δήμου. Τα