Δήμος Μπροστα+: Αγανάκτηση και απόγνωση των κατοίκων στα Διαπουλέικα - EKFRASI.net

Δήμος Μπροστα+: Αγανάκτηση και απόγνωση των κατοίκων στα Διαπουλέικα

||||
||||

           Από το γραφείο τύπου της Παράταξης “Δήμος Μπροστά+” εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:

 

       Μια ακόμα γειτονιά της πόλης βρίσκεται σε πλήρη αποσύνθεση, με τους κατοίκους να δηλώνουν αγανακτισμένοι από την εγκατάλειψη που βιώνουν εξαιτίας της αδιαφορίας της δημοτικής Αρχής. Αυτό είχε την ευκαιρία να διαπιστώσει κλιμάκιο της παράταξης «δήμος Μπροστά+», που με επικεφαλής τον υποψήφιο Δήμαρχο Μάριο Ψυχάλη, επισκέφθηκε την Κυριακή 16 Οκτωβρίου τη γειτονιά «Διαπουλέικα» και συνομίλησε με τους κατοίκους για τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

 

     Παντελής έλλειψη καθαριότητας σε κάθε σημείο, παρατημένα για μήνες κλαδέματα με κίνδυνο, ιδιαίτερα κατά την καλοκαιρινή περίοδο εκδήλωσης πυρκαγιάς. Ελλιπέστατος και προβληματικός φωτισμός, ο οποίος με την πρώτη βροχή, όπως διαπιστώθηκε, βυθίζει την περιοχή στο σκοτάδι, επιδεινώνοντας το έντονο πρόβλημα ασφάλειας που ανέφεραν οι κάτοικοι, οι οποίοι έχουν πέσει αμέτρητες φορές θύματα κλοπής στα σπίτια τους.

 

     Ταυτόχρονα, η έντονη δυσοσμία από το καφεκοπτείο, που πνίγει την περιοχή και έχει επιβαρύνει το αναπνευστικό σύστημα πολλών δημοτών, σε συνδυασμό με τη λειτουργία των μαρμαράδικων, που λειτουργούν εντός της κατοικημένης περιοχής, καθιστούν την γειτονιά ως μία από τις πλέον υποβαθμισμένες του Δήμου.

 

     Δεν θα επιτρέψουμε άλλη υποβάθμιση. Οι κάτοικοι δεν αξίζουν να τους συμπεριφέρονται με τόσο βάναυσο τρόπο για την καθημερινότητά τους. Κάθε παράπονο, κάθε πρόβλημα καταγράφεται, μελετάται και εντάσσεται στο σχεδιασμό για την εξεύρεση λύσεων. Η εικόνα στην πόλη πρέπει να αλλάξει ριζικά.

Επικαιρότητα

Ρωσία: Η απόπειρα επίθεσης μεγάλου βεληνεκούς θα λάβει μια “εκπληκτική απάντηση”

Φερόμενη προμήθεια Tomahawk για επιθέσεις μεγάλου βεληνεκούς, χτύπημα τριων διυλιστηρίων που χρησιμοποιούν ρωσικό πετρέλαιο σε Ουγγαρία, Ρουμανία, Σλοβακία σηματοδοτούν κλιμάκωση, την οποία η Ρωσία δεν

Συμμαχία για την Ανατροπή στο Μαρούσι: Αυταρχικός κατήφορος και υποβάθμιση του Δημοτικού Συμβουλίου από τη διοίκηση του Δήμου και τον Πρόεδρο του Σώματος

Για αυταρχικό – αντιδημοκρατικό κατήφορο, καθώς και πλήρη υποβάθμιση του Δημοτικού Συμβουλίου από τη διοίκηση του Δήμου και τον Πρόεδρο του Σώματος καταγγέλλει η Δημοτική