Χριστουγεννιάτικη συναυλία στον Ιωνικό Σύνδεσμο - EKFRASI.net

Χριστουγεννιάτικη συναυλία στον Ιωνικό Σύνδεσμο

Χριστουγεννιάτικη συναυλία με τον γενικότερο τίτλο “Οι Ουρανοί Αγάλλονται” διοργανώνει ο Ιωνικός Σύνδεσμος. Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2024 και ώρα 8.00′ μ.μ., στο Δημοτικό Κινηματογράφο «ΑΣΤΕΡΑΣ» (Ασκληπιού 4, Νέα Ιωνία) με τη συμμετοχή της 25μελούς Νεανικής Ορχήστρας του Ιωνικού Συνδέσμου υπό την καλλιτεχνική επιμέλεια και διεύθυνση του μαέστρου Στάθη Κιοσόγλου.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση – πρόσκληση του Δ.Σ. του Ιωνικού Συνδέσμου έχει ως εξής:

Χριστουγεννιάτικη συναυλία «ΟΙ ΟΥΡΑΝΟΙ ΑΓΑΛΛΟΝΤΑΙ» διοργανώνει ο Ιωνικός Σύνδεσμος την Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2024 και ώρα 8.00′ μ.μ., στον Δημοτικό Κινηματογράφο «ΑΣΤΕΡΑΣ» (Ασκληπιού 4, Νέα Ιωνία) με την 25μελή Νεανική Ορχήστρα του Ιωνικού Συνδέσμου.

Καλλιτεχνική Επιμέλεια, Διεύθυνση: Στάθης Κιοσόγλου

Με έργα των Σούμπερτ, Στράους, Τσαϊκόφσκι, Στράους, Βέρντι

Χριστουγεννιάτικες Μελωδίες και Κάλαντα από όλη την Ελλάδα

Σολίστ : η σοπράνο Γεωργία Χαραλαμπίδου

Παρουσίαση : Γεράσιμος Ιωαννίδης

Επικαιρότητα

Επικίνδυνη για τους πολίτες η παντελής εγκατάλειψη συντήρησης οδών και πεζοδρομίων του Αμαρουσίου, λέει η “Συμμαχία για την Ανατροπή”

Άκρως επικίνδυνη για τους πολίτες είναι η κατάσταση που έχει δημιουργηθεί από την παντελή εγκατάλειψη συντήρησης οδών και πεζοδρομίων του Αμαρουσίου, με απόλυτη ευθύνη της