Συνεδρίασε η ΚΟ του ΠΑΣΟΚ – Ο Δ. Μπιάγκης ο νέος γραμματέας

Μετά από πρόταση του Νίκου Ανδρουλάκη εκλέχθηκε γραμματέας της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ ο Δημήτρης Μπιάγκης – Συνεδρίασε και το Συντονιστικό Πολιτικό Κέντρο

Συνεδρίασε σήμερα, Τετάρτη 23 Οκτωβρίου, η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ για πρώτη φορά μετά τις εσωκομματικές εκλογές. Βασικό επίδικο της συνεδρίασης η εκλογή του γραμματέα της ΚΟ του κόμματος, θέση την οποία ανέλαβε ο βουλευτής Δημήτρης Μπιάγκης διαδεχόμενος την Ευαγγελία Λιακούλη. Αναπληρωτής γραμματέας εκλέχθηκε ο Γιάννης Τσίμαρης.

«Θέλω να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ για την τιμητική πρόταση, όπως επίσης και το σύνολο των συναδέλφων Βουλευτών, που ενέκριναν ομόφωνα την επιλογή μου στη θέση του Γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ. Πρόταγμα μου, στόχος μου το ενιαίο της άποψης του ΠΑΣΟΚ στο Κοινοβούλιο και η ενδυνάμωση της φωνής του. Θεωρώ ότι με τη βοήθεια όλων θα το πετύχουμε. Ευχαριστώ και πάλι τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ για την επιλογή στο πρόσωπό μου», δήλωσε ο κ. Μπιάγκης μετά την εκλογή του στη θέση του γραμματέα της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ.

Πρώτη συνεδρίαση για το Συντονιστικό Πολιτικό Κέντρο

Νωρίτερα, την Τρίτη 22 Οκτωβρίου, πραγματοποίησε την πρώτη του συνεδρίαση το νέο Συντονιστικό Πολιτικό Κέντρο του κόμματος. Αξιοσημείωτο πως στο νέο όργανο συμμετέχουν και πρώην υποψήφιοι των εσωκομματικών εκλογών, μεταξύ των οποίων ο Χάρης Δούκας, ο Παύλος Γερουλάνος και η Άννα Διαμαντοπούλου.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Νίκο Ανδρουλάκη, το επόμενο διάστημα οργανώνονται «καμπάνιες ενημέρωσης ώστε να επικοινωνήσουμε ακόμα πιο αποτελεσματικά τις θέσεις μας για την υγεία, την ακρίβεια, τη στεγαστική κρίση, τα εργασιακά δικαιώματα και τα προβλήματα του αγροτικού κόσμου». «Σε μια περίοδο που η κοινωνία στρέφει ξανά το βλέμμα της στο ΠΑΣΟΚ, είναι χρέος μας να εργαστούμε όλοι μαζί και με όλες μας τις δυνάμεις, ασκώντας δυναμική, σοβαρή και αξιόπιστη αντιπολίτευση αλλά και διαμορφώνοντας το εναλλακτικό σχέδιο διακυβέρνησης που έχει ανάγκη ο τόπος», επισήμανε ο κ. Ανδρουλάκης μετά το πέρας της συνεδρίασης.