Εκδήλωση ενημέρωσης για τον καρκίνο του μαστού στο Δημοτικό Θέατρο Πεύκης - EKFRASI.net

Εκδήλωση ενημέρωσης για τον καρκίνο του μαστού στο Δημοτικό Θέατρο Πεύκης

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων ενημέρωσης και πρόληψης του καρκίνου του μαστού που πραγματοποιούνται τον μήνα Οκτώβριο (μήνας πρόληψης και ενημέρωσης για τον καρκίνο του μαστού), ο Δήμος Λυκόβρυσης – Πεύκης και το Πανελλήνιο Αυτοδιοικητικό Δίκτυο  «SDG 17 GREECE» συνδιοργανώνουν εκδήλωση ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης με τίτλο «Γυναίκα σε Κάθε Ηλικία, Κίνδυνοι- Πρόληψη- Αντιμετώπιση» την Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2024 στις 19:00 στο Δημοτικό Θέατρο (Χρυσοστόμου Σμύρνης και Ρήγα Φεραίου).

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του γραφείου τύπου του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης έχει ως εξής:

Ο Οκτώβριος έχει καθιερωθεί ως «Μήνας Πρόληψης και Ενημέρωσης για τον καρκίνο του μαστού» στο πλαίσιο διεθνούς προσπάθειας, με στόχο την καταπολέμηση του.

Στο πλαίσιο αυτό το Πανελλήνιο Αυτοδιοικητικό Δίκτυο  «SDG 17 GREECE» και ο Δήμος Λυκόβρυσης – Πεύκης συνδιοργανώνουν εκδήλωση ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης με τίτλο «Γυναίκα σε Κάθε Ηλικία, Κίνδυνοι- Πρόληψη- Αντιμετώπιση» την Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2024 στις 19:00′ στο Δημοτικό Θέατρο (Χρυσοστόμου Σμύρνης και Ρήγα Φεραίου).

Συντονιστής της εκδήλωσης θα είναι ο Γυναικολόγος – Μαιευτήρας Τάσος Αγιοστρατίτης, ενώ θα συμμετέχουν καταξιωμένοι επιστήμονες. Χαιρετισμό στην εκδήλωση θα απευθύνει η πρόεδρος του Πανελλήνιου  Αυτοδιοικητικού Δικτύου «SDG 17 GREECE» Μαρίνα Σταυράκη, ενώ η εκδήλωση θα «ντυθεί» μουσικά από τον καταξιωμένο βιολονίστα Ανδρέα Χανιώτη.

Επικαιρότητα

Αγία Παρασκευή: Είμαστε σε επιφυλακή

Σε αυξημένη επιφυλακή βρίσκονται οι υπηρεσίες του Δήμου Αγίας Παρασκευής, αναφέρει η σχετική ανακοίνωση του Δήμου και δίνει οδηγίες προς τους πολίτες Σε αυξημένη επιφυλακή

Μεγάλη δυσφορία για τη μεταφορά της λαϊκής στο Ηράκλειο

Ν. Ιωνία: Στη Ν. Γιαννά η λαϊκή της Νεάπολης

Εργασίες στην πλατεία Υγείας μεταφέρουν για τουλάχιστον μια εβδομάδα τη λαϊκή της Βουλγαροκτόνου στη Ν. Γιαννά Η Διεύθυνση Περιβάλλοντος ενημερώνει τους δημότες ότι, λόγω αναγκαίων