Η Κοινωνική Ιματιοθήκη έγινε «Δομή Κοινωνικού Ενδύματος» και επαναλειτουργεί

Όπως ανακοίνωσε το γραφείο επικοινωνίας του Δήμου Ν. Φιλαδέλφειας – Ν. Χαλκηδόνας, ξεκινά στις 30 Οκτωβρίου και ώρα 10.00′ π.μ. η επαναλειτουργία της Δομής Κοινωνικού Ενδύματος.

Πρόκειται για την Κοινωνική Ιματιοθήκη που άλλαξε ονομασία και η επαναλειτουργία της επιτεύχθηκε με τη σύμπραξη του Τμήματος Υποστήριξης και Κοινωνικής Φροντίδας Τρίτης Ηλικίας και ΑΜΕΑ της Διεύθυνσης Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου, των Εθελοντών και της ΜΚΟ ΑΜΚΕ ΙΑΣΙΣ.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του γραφείου επικοινωνίας του Δήμου Ν. Φιλαδέλφειας – Ν. Χαλκηδόνας έχει ως εξής:

Ξεκινάει ξανά τη λειτουργία της η δομή του Κοινωνικού Eνδύματος του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας- Νέας Χαλκηδόνας την Τετάρτη, 30/10/2024 και ώρα 10:00′ π.μ. με τη σύμπραξη του Τμήματος Υποστήριξης και Κοινωνικής Φροντίδας Τρίτης Ηλικίας και ΑΜΕΑ της Διεύθυνσης Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου, των Εθελοντών και της ΜΚΟ ΑΜΚΕ ΙΑΣΙΣ.

Η λειτουργία της δομής του Κοινωνικού Ενδύματος επιδιώκει να ενθαρρύνει την τοπική κοινωνία στην προσφορά ρουχισμού, ώστε στη συνέχεια αυτή να διατίθενται σε άτομα που απειλούνται από κοινωνικό αποκλεισμό.

Από τη δομή του Κοινωνικού Ενδύματος μπορούν να επωφελούνται όλοι όσοι το επιθυμούν, αρκεί να είναι κάτοικοι ή δημότες Νέας Φιλαδέλφειας– Νέας Χαλκηδόνας και να έχουν αιτηθεί την ένταξη τους στη δομή.

Για όσους και όσες επιθυμούν να προσφέρουν στη δομή του Κοινωνικού Ενδύματος, καλοδιατηρημένα ρούχα που απλώς δεν χρησιμοποιούνται πλέον, γίνεται γνωστό ότι τα προσφερόμενα είδη, σε συνεργασία με την ΑμΚΕ ΙΑΣΙΣ στο πλαίσιο του προγράμματος ‘Fabric Republic’ θα απολυμαίνονται και στη συνέχεια θα συσκευάζονται σε ατομικές συσκευασίες, προκειμένου να διατεθούν στους ωφελούμενους.

Η λειτουργία της δομής Κοινωνικού Ενδύματος για διανομή στους ωφελούμενους θα πραγματοποιείται κάθε Τετάρτη: 10.00′ π.μ.- 12.00′ μ.μ. με τη συνεισφορά των εθελοντών.

Διεύθυνση: Μανδηλαρά και Τρωάδος, Νέα Φιλαδέλφεια ΤΚ 14343

Τηλ2102526255 και 2132049000