Ν. Σερετάκης: Μήπως να βάλουμε τον Ρούντολφ στο έμβλημα του Δήμου; (vid)

Την παραπάνω πρόταση διατύπωσε αστειευόμενος ο Νίκος Σερετάκης με αφορμή την παραχώρηση του πεζοδρόμου του Άλσους Νέας Φιλαδέλφειας για το στήσιμο χριστουγεννιάτικου παζαριού.

Έδωσε αρχικά τα «συγχαρητήρια» του στη δημοτική αρχή για την τάχιστη «διεκπεραίωση του αιτήματος της εταιρείας μέσα σε 4 ημέρες», σημειώνοντας τις χαρακτηριστικές καθυστερήσεις σε ζητήματα που αφορούν για παράδειγμα τα σχολεία.

Ο επικεφαλής της ΛΑΣ τόνισε πως με την απόφαση αυτή καταλαμβάνεται για περίπου ένα μήνα το «μοναδικό ελεύθερο μέρος του πεζοδρόμου» καθώς το υπόλοιπο «είναι γεμάτο τραπεζοκαθίσματα». Παράλληλα, υποστήριξε ότι το χριστουγεννιάτικο παζάρι θα «χτυπήσει» την τοπική αγορά, που περιμένει τις γιορτές για να ανακάμψει.

Επιπλέον άσκησε κριτική στην παράταξη του Γ. Τζέλη λέγοντας πως είναι «συνεπείς στη γραμμή του ΣΥΡΙΖΑ». «Δεν πειράζει η κατάληψη του κοινόχρηστου χώρου αλλά η έλλειψη κανονισμού και υψηλού αντιτίμου», είπε.

Τέλος, αναρωτήθηκε πως αν οι επιχειρηματίες θέλουν να προσφέρουν στην κοινωνία και δε νοιάζονται μόνο το κέρδος «γιατί δεν πάνε σε άλλες περιοχές αλλά θέλουν μόνο στο Άλσος;».