Δενδροφύτευση στην Πλατεία Ελευθερίας στη Λυκόβρυση

oplus_0

Δενδροφύτευση πραγματοποιήθηκε στην Πλατεία Ελευθερίας στη Λυκόβρυση από συνεργεία της υπηρεσίας Πρασίνου του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης. Στο πλαίσιο αυτό, την Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2024, φυτεύτηκαν στην πλατεία 20 δέντρα, όπως πληροφορεί με ανακοίνωση του το γραφείο τύπου του Δήμου.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του γραφείου τύπου του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης έχει ως εξής:

Η φροντίδα του πρασίνου αλλά και η δημιουργία θετικού περιβαλλοντικού ισοζυγίου αποτελούν δεσμεύσεις της διοίκησης του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης. Στο πλαίσιο αυτό, την Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2024, το προσωπικό της Υπηρεσίας Πρασίνου φύτεψε 20 δέντρα στην Πλατεία Ελευθερίας στη Λυκόβρυση.

oplus_0

Πιο συγκεκριμένα  φυτεύτηκαν 10 ελιές, 8 γιακαράντες και 2 ανθοφόρα prunus kanzan,με την πλατεία να αλλάζει όψη και να γίνεται πιο πράσινη. Τις εργασίες επιθεώρησαν ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης Μάριος Ψυχάλης, ο αντιδήμαρχος Πρασίνου και Πολιτικής Προστασίας Νίκος Γιαννόπουλος και ο αντιδήμαρχος Καθημερινότητας Γιάννης Καλαμπαλίκης.

Αναφερόμενος στο θέμα ο δήμαρχος Μάριος Ψυχάλης τόνισε: «Σήμερα φυτεύουμε 20 νέα δέντρα στην πλατεία Ελευθερίας στη Λυκόβρυση!  Στον Δήμο Λυκόβρυσης- Πεύκης δημιουργούμε θετικό περιβαλλοντικό ισοζύγιο με τη φύτευση περισσότερων από 100 δέντρων μέσα στο 2024».

Από την πλευρά του ο αντιδήμαρχος Πρασίνου και Πολιτικής Προστασίας Νίκος Γιαννόπουλος σημείωσε: «Με τα 20 δέντρα που φυτέψαμε καλύπτουμε κενά που υπήρχαν στην Πλατεία Ελευθερίας. Συνεχίζουμε να εργαζόμαστε για να κάνουμε την πόλη μας πιο πράσινη και φιλική για τους πολίτες».