Εξώδικο σε διευθύντρια για την αξιολόγηση

Με εξώδικο και καταγγελλία αντιμετωπίζει ο σύλλογος εκπαιδευτικών πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης «Γ. Σεφέρης» την αντιπαράθεση διευθύντριας σχολείου της Μεταμόρφωσης με την πλειοψηφία των δασκάλων, όπως αναφέρει στην ανακοίνωση, σχετικά με την αξιολόγηση και τη συλλογική απόφαση για κατάθεση ενιαίων κειμένων.

Αντιδρούν για τις συγχωνεύσεις στα σχολεία και στην Καισαριανή

Συγκεκριμένα ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε.  «Γ.ΣΕΦΕΡΗΣ» κάνει λόγο για «αντισυναδελφική και απαξιωτική συμπεριφορά απέναντι στον Σύλλογο Διδασκόντων του σχολείου της, αλλά και των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου».

«Η συνάδελφος κατά τη διαδικασία της ειδικής συνεδρίασης για την αυτοαξιολόγηση της σχολικής μονάδας του σχ. έτους 2024-25 αρνήθηκε τις αποφάσεις της πλειοψηφίας του Συλλόγου για κατάθεση των κειμένων της ΔΟΕ, ως ενιαία συλλογική στάση, μέσω νόμιμης ψηφοφορίας. Στη συνέχεια αποχώρησε από τη συνεδρίαση ισχυριζόμενη ότι έχει λήξει υπό την προεδρία της. Ακολούθως, αρνήθηκε να πρωτοκολλήσει το πρακτικό που της κατατέθηκε από την πλειοψηφία του Συλλόγου Διδασκόντων», τονίζει μεταξύ άλλων ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών.